hhsnake0 Napisano 6 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 (edytowane) Oddam konto 33.691.960.159.679pkt.Astatów - 0 szt Bank- 2,5 BLD. Floty - brak Czekam na chętnych Edytowane 12 Września 2016 przez hhsnake0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 6 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 (edytowane) Jesli to jest to co Ci dałem to zgłosze sie, moze pare osob znow spadnie jesli tam jakakolwiek flota jest ;O Dosw znasz, nie bedzie chetnych lepszych to czekam na PW wchodze na forum raz na 2 dni. Pozdrawiam ________Edit: AiSeN szkoda tylko ze nieliczni to pokazali na pewno sie nie wliczasz do nich ^^ Edytowane 6 Września 2016 przez Revenge ツ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AiSeN Napisano 6 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Lepsi są na pewno Rev Zgłaszam się też co do konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 6 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Ja też sie zgłosze, PW albo GG jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 7 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Rev pawianie tak dla jasnosci to od kogo dupowłazie dostałes to konto wypłaty niedostałes czy na lizaki ci brakuje kolejne konto sprzedasz i dalej bedziesz piszczał ze niegrasz juz tu buhahaa pałko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgred Napisano 8 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 To i ja się zgłosze :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 11 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2016 hmmm to i ja bym je wziął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supreme Napisano 11 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Ja też się podpisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 12 Września 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Zapomniałem wpisać przecinka w moim banku Teraz ponowię pytanie Ktoś chętny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supreme Napisano 12 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Zapomniałem wpisać przecinka w moim banku Teraz ponowię pytanie Ktoś chętny ? Ja nadal jestem chetny, mi ktos zakosil konto na u8 pod moja nieobecnosc, wiec poszukuje zamiennego, a bank moge sam napelnic, wiec przecinek duzej roznicy mi nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samuraj Napisano 29 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2016 ku*** mać! A kto właścicielem ku*** jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samuraj Napisano 29 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Ten tępy chuj nie chce oddać tego konta, robi sobie z was przysłowiowe JAJA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 29 Września 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Panie Grisza, Podszywanie się pod gracza Revenge oraz Winiu jest zwykłym prostactwem.Wulgarne SMSy, brak kontroli nad własnymi emocjami - to oznaka braku dojrzałości w Pana przypadku.Radzę poczekać na pierwszy wąsik pod nosem - może wtedy zacznie działać Twoja papka pod czachą. Tak więc spuść sobie ciśnienie z kręgosłupa ( o ile potrafisz ), bo poziom Twoich wypowiedzi daje jasny obraz tego że czegoś Ci w życiu brakuje.A jeśli nie wiesz jak to zrobić zapytaj mamusi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 29 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Snejku ja jestem prawdziwy :PP Zobaczy ile postow i w ogole, tylko forum dało du** i awatary pokasowało Pozdrowki Jak co to GG masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samuraj Napisano 30 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Czy nadal aktualne? Ja Pan Grisza, zgłaszam swą kandydature. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi