Salwator Napisano 21 Lipca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Oddam konto U5 , 63.355.201.772.540 punktów , miejsce 15 , samo eko , rozłożenie wszystkie galaktyki , bank pusty , chętni proszeni są o wpisywanie się do tematu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viher Napisano 21 Lipca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Chętnie przyjmę i pogram na starszym, spokojniejszym uni Jeśli zdecydujesz że to ja mam zaopiekować się tym kontem pisz na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gard Napisano 21 Lipca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Witam. Byłbym zainteresowany przejęciem proponowanego konta. Mam niemałe doświadczenie z grą tego typu i myślę że konto na pewno nie straciło by na zmianie właściciela.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 21 Lipca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Ja tez chetny dosw znasz a jak nie znasz wejdz w St Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emins Napisano 21 Lipca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 (edytowane) wielki wojownik wraca do gry? Edytowane 21 Lipca 2016 przez Emins Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salwator Napisano 21 Lipca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Konto oddane , temat do zamknięcia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 21 Lipca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 wielki wojownik wraca do gry? Nie wiem o kim mowisz ^^ byla okazja to chcialem ale oddal :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 21 Lipca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 wielki wojownik wraca do gry? taaa wjownik.... do pralni mu potrzebne konto :diabelek: :diabelek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi