DropShot Napisano 5 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 @ nebu : (05 czerwiec 2016 - 07:08) @Spitzer_OFF chcesz moje dorzuce u8 i u9 gratis za 1,5k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 5 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 hahahahahahah ale capus..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBlue Napisano 6 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Mam takie jedno pytanie. Co Ty człowieku chcesz tym osiągać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 6 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Nic Ci te twoje placzki nie dadza dropek jestes tu malym pionkiem tylko i nie wskórasz nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariokiller17 Napisano 6 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Ja tu nie widze sprzedarzy. Gdyż nie jest pokazane za co te konto (konta). 1.5k ale czego? Poza tym jesli ktos chce przekazac stery innej osobie to po co odrazu zglaszac? A i komu zglaszac rzekome naruszenie reg przez SGO? Jedynie Deusx moglby cos zrobic a chyba predzej promocje na astaty znikna niz ktos to rozpatrzy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 6 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 a co to kogo obchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PontonL0rd Napisano 6 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czartoryski Napisano 6 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Sprzedam konto U8, spory bank, kupa trytu wysokie top. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 6 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Sprzedam konto U8, spory bank, kupa trytu wysokie top. Lewe konto?? czy normalne xd, no bo wiesz za lewe konta wiecej trzeba dac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czartoryski Napisano 7 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Prawdziwe konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBlue Napisano 7 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Ja mogę sprzedać dziewczyny stringi i dorzucę konto top na uni 8. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ap0calipto Napisano 7 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 A jakiego koloru te stringi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DropShot Napisano 7 Czerwca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 zamiast zajmowac się spamowaniem, zapraszam do sklepu na promocję astatów. Każdy grosz się liczypzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 7 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Napisano dziś, 16:54Ja mogę sprzedać dziewczyny stringi i dorzucę konto top na uni 8. :-) ZAPNIAŁEŚ DODAĆ TOP.....61... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 7 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Biore dziewczyne a stringi zostaw na pamiatke razem z kontem Supreme dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariokiller17 Napisano 8 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 To jest dobre podejscie. Sprzedam "cos" a konto dodam gratis. Czy to podchodzi pod handel kontem? W koncu jest gratisem tego chyba nie uwzgledniono w regulaminie lub ja go blednie interpretuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBlue Napisano 8 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 To jest dobre podejscie. Sprzedam "cos" a konto dodam gratis. Czy to podchodzi pod handel kontem? W koncu jest gratisem tego chyba nie uwzgledniono w regulaminie lub ja go blednie interpretuje Lol. Przecież takie wałki są od lat. Sprzedajesz np. chleb a do tego gratis coś tam. Biore dziewczyne a stringi zostaw na pamiatke razem z kontem Dziewczyna nie na sprzedaż. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBlue Napisano 9 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 ZAPNIAŁEŚ DODAĆ TOP.....61...Ale top 1 w badaniach. Suma 494 pkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 9 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 chce ktoś konto z banem na 2,5 roku ? duuuuuużo trytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 9 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 (edytowane) chce ktoś konto z banem na 2,5 roku ? duuuuuużo trytu za 2,5 roku to chyba juz nie bedzie mialo duzo znaczenia to konto :D, daje 20 zl ze, za 6 miesiecy bedziesz mial biala strone na tej domenie :D Edytowane 9 Czerwca 2016 przez Ordyl2201 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 10 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 przyjmuje zaklad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi