pebenek Napisano 16 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Szukam jakiegoś łuku do strzelania rekreacyjnego. Możecie polecić mi coś w tym temacie? Zależałoby mi na trwałości, wytrzymałości na obciążenia, celności i łatwości w obsłudze. Fajnie, gdyby miał jakiś większy zasięg od standardowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMuellerek Napisano 16 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Drewniany czy bloczkowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBlue Napisano 16 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Kup taki żeby zabić. Proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srebrnik Napisano 17 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Bloczkowy - po co drewniany Ważne aby był lekki. Z kilka stówek możesz kupić już całkiem przyzwoity sprzęcik. Tutaj masz ranking top5 najlepszych łuków bloczkowychJak widzisz w cenie do 500 zł, wybór jest całkiem duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nishounin Napisano 4 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Ja z grubsza zgadzam się z moim poprzednikiem Nic dodać, nic ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi