DropShot Napisano 15 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 (edytowane) Nasz nick:DropShotNick gracza łamiącego regulamin:Spieriz vel JaTylkoWysylamEkspyOpis sytuacji: Wałek z lotto i możliwy transfer trytu z konta Spieriz (zbanowanego)Wszelkie możliwe dane (linki, screeny lub czas)Gracz zgłosił do rekordów: Technologia bojowa JaTylkoWysylamEkspy 35http://forum.ogam.online/topic/12616-rekordy-ogamnetpl/?p=142541 spieriz oszustwo zbiorowe lotto (wyjaśnianie) 27.08.2015 22:46:01 22.05.2018 22:46:01 deusx Wniosek o dokładne sprawdzenie, skąd gracz posiadał środki na wbicie rekordu.Wcześniej grał na koncie Spieriz, zbanowanym za wałek z lotto, teraz ma nowe konto i rekord?Transfer lewego trytu czy co?Może multi?Konieczna weryfikacja uczciwości gracza (!!!!!) pzdr Edytowane 15 Maja 2016 przez DropShot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBlue Napisano 15 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 Powiem tak. Admin może wiedział o walkach w lotto i lewym trytu. Ale jak robili to gracze który regularnie zasilali jego portfel to stracił by "krowę którą daje mleko". A myślę że takich graczy jest/było sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 16 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 (edytowane) na jednym z moich kont możesz się doszukać ponad 36 mln trytu, resztę straciłem. Tryt --------36.084.668 Edytowane 16 Maja 2016 przez Winiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 16 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 @BlackBlue, ja łącznie przez 5 lat mojej gry tutaj, począwszy od u5 kończąc na u9, wydałem na tą grę maksymalnie 100zł, tylko na geologa i prowizję do banku więc o mnie tak powiedzieć nie możesz. a co do leonka (dropshot to leonek), uwielbiam jego płacz a jeszcze lepsze jest to, że wszyscy się zastanawiają o co chodzi i jak to się stało taki mały troll.leonek nie myśl tyle bo Ci się czacha zadymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBlue Napisano 18 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Spieriz, mówiłem ogólnikowo. Nie który nie wypali w ogólne, inni trochę, a jescze inni w setkach jak nie tysiącach złoty. I czy było warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi