cubik93 Napisano 9 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 WItam. Wczoraj popołudniem, logowałem się na stronkę z telefonu. Nie było problemów na komputerze, bo hasło było zapamiętane. Niestety nie mogłem się zalogować, więc próbowałem odzyskać hasło, czekam już drugi dzień i nic nie pojawia się na poczcie (odebrane, spam, pozostałe foldery), zero informacji.Ktoś może wie na jakiej zasadzie działa odzyskiwanie hasła, czy aż tyle trwa generowanie maila (15 min podobno)?Wszelkie próby pomocy mile widziane Dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brasilass Napisano 9 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 pewnie coś padło i dlatego nie dostałeś emaila zresztą tak jak wszytko tutaj pada na pysk zostaje ci kontakt z administratorem może za jakieś miesiąc ci odpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cubik93 Napisano 9 Maja 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Konto jest świeże bo wczoraj dopiero wróciłem do gry, także pewnie lepiej się zabrać za nowe, czy liczyć na "pomoc"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brasilass Napisano 9 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 ja bym ci radził ogólnie porzucić ten serwer ale jak nie chcesz to chyba szybciej będzie jak zrobisz nowe konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBlue Napisano 9 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Dla bezpieczeństwa napisz temat że zakładasz długie konto by nie zostać zbanowany. Pewnie nebu gdzieś tam jeszcze czai się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 10 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 nebu jest tak szalony z multi ze mialem konto slabe kupilem lepsze na tym samym uni i dostalem bana za multi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 10 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 pisałem na forum oddam stare a ten 3 godziny godziny później założył banamało tego raz na moim kompie córki koleżanka się zalogowała ja tez zbanował twierdząc ze to tez jest moje konto glupek i nic więcej przez takich adminów ta gra umarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 10 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 zbyt nadgorliwy i szalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 10 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 pozdrowienia dla wszystkich małych ludzi w normalnym zyciuktórzy dostają władze i myślą ze są kimś a to tylko gra tylko nie pomyślał ze łamie prawo jeżeli kupisz asty i ich nie wykorzystasz a zostanie nałożony ban admin ma obowiązek albo oddać kasę za astyalbo przywrócić konto do stanu początkowego i ci je oddać ale tu są za głupi ludzie w kierownictwie o naruszeniu prawa można złożyć wniosek do rzecznik praw konsumenta w swoim mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brasilass Napisano 10 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 aga ale nabijasz postów nie rób takiego spamu,bo jeszcze ktoś sobie pomyśli że gra wraca do żywych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 10 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 sory tak tylko weszłam bo mnie i męża tez zabanowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 10 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 to Ciebie i męża czy wkoncu Ciebie i koleżanke bo 2 wersje od Ciebie słyszałem ) Raz piszesz jako facet raz jako kobieta. Nebu przedstawił logi ile razy logowania byly na 2 konta. nie rob z siebie takiej ofiary bo dobrze wiesz ze bana masz słusznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 10 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 przeczytaj dokładnie to będziesz wiedział a grałam z mezem na 2 roznych kontachna forum mamy jednowiec pisze czasem on czasem ja tak ciężko zrozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brasilass Napisano 10 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 rev może aga poprostu nieraz się czuje jako mężczyzna,a nieraz jako kobieta i się zdecydować nie może więc raz pisze jako mężczyzna a raz jako kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 10 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 miałeś napisać nick z wotaciekawi mnie jak ci idzie w statach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 10 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 niee ciezko mi zrozumiec ze kiedys gralas podobno z kolezanka na 2ch a teraz niby z mezem dziwne i logi nie klamia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 10 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 zawsze grałam z mężemale po tym jak poszedłeś z płaczem do deux ze on ma tyle trytu i założył bana przestałam córka zaczęła grac i jej koleżanka ze szkołystudia skończyłeś bo chyba już tak a widzę ze ciężko dotrzeć do tej głowy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 10 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 widze moda na sukces sie robi no jeszcze tesciow i dziadka w to wmieszaj ^^ BlackBlue dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 11 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 ciekawe ile nebu dostaje wypłaty za to że jeszcze tu siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi