BlackBlue Napisano 6 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Siemka! Wiem że zgłaszając ten błąd nic nie wniesie, ale chciałbym zwrócić uwagę na jednego gracza na u8.Otóż nick jego to : JaTylkoWysylamEkspy, gracz jest zbanowany, ale nie ma go w lisci osób zbanowanych, jest nieobecny ponad 30 dni, a jakimś cudem wbił 35 lvl tech. bojowej. Czy mógłby mi ktoś to wytłumaczyć jak on to robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czartoryski Napisano 6 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Mógl włączyć zmianę nicku zanim został zbanowany. A badania chyba lecą jak się ma bana. Ale nie jestem pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 6 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 hahahah, no cześć, to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi