Lenin Napisano 12 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Witam, chciałbym się podzielić z wami moim pomysłem. Otóż można by w sklepie z trytem i astatami, dodać możliwość przeniesienia swojej planety.Żeby nie była za droga,ani za tania. Wiele osób, które mają bardzo mocno rozwinięte planety, chciało by zmienić ich położenie. Wiadomo żeby niektórzynie rzucali swoimi planetami po całej galaktyce, to wprowadzić limit, np: Każdą z planet można przenieść raz na dwa miesiące, ale max 3 razy lub 2.Myślę że taka opcja na pewno urozmaiciła rozgrywkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 12 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 nie liczyłbym na to..Deusx jedyne co zmienia w tej grze to treść promocji na astaty... BlackBlue dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 13 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Po przebytej rozmowie na SB z Tobą wniosek jeden. Pomysł jest żenujący. Chcesz dać możliwość przeniesienia planety ZE ZMIANĄ TEMPERATURY BEZ ZMIANY ILOŚCI PÓL. (sam tak pisałeś) Czyli szukanie 2h idealnej planety idzie do lamusa bo POMYSŁ ? Gracz kolonizuje pozycje 7mą na 350 pól. Przenosi na 15tą i ma -80 stopni i 350 pól + teraformer+ astaty = 550 pól wolną stopą ? Masakra moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREGx ó8 Napisano 13 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Ja uważam że pomysł jest bardzo dobry !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lenin Napisano 14 Kwietnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Dobrze Podałeś argumenty, masz swoje zdanie, ja to szanuję. Po przebytej rozmowie na SB z Tobą wniosek jeden. Pomysł jest żenujący. Chcesz dać możliwość przeniesienia planety ZE ZMIANĄ TEMPERATURY BEZ ZMIANY ILOŚCI PÓL. (sam tak pisałeś) Czyli szukanie 2h idealnej planety idzie do lamusa bo POMYSŁ ? Gracz kolonizuje pozycje 7mą na 350 pól. Przenosi na 15tą i ma -80 stopni i 350 pól + teraformer+ astaty = 550 pól wolną stopą ? Masakra moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi