Mariokiller17 Napisano 10 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Witam. Jestem na fotum nowy chociaz gram dluzszy czas. Pytanie dotyczy kupna astatow metoda przelewu bankowego. Dostepnych jest tam wiele bankow ale mojego niemieckiego nie ma. Zarowno sms wyslany musi byc z pilskiej sieci komorkowej a ja mieszkam w Niemczech. Jest mozliwosc zakupu astatow z zagranicy? Z gory przepraszam jesli takie pytanie padlo jednak nie moglem go odszukac. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 10 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 załóż darmowe konto paypal - jest możliwość takiej wpłaty. też jest instantowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariokiller17 Napisano 10 Kwietnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Rozumiem ze rownowartosc jaka wplace z konta niemieckiego na konto paypal bedzie mozliwa do wykorzystania w grze na zakup astatow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 10 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 paypal'a możesz podpiąc pod kartę kredytową. ja tak kupowąłem w np na ebayu. róznica jest,ale znikoma (na 60 pln miałem bodaj 10 groszy więcej), bo zmiane waluty biorą korzystniej dla siebie. z konta paypal mozesz sobie calkowicie zwrocic rowniez na konto. w tym wypadku jesli na ogam wybierzesz opcji zakupu poprzez paypal bedzies zmusial sie zalogowac na swoje konto paypal i z niego kwota zostanie pobrana(lub przez podpieta do konta kartę). zadziała to dokładnie tak, jak polski przelew. sprawdź sobie na np 2 euro jak to działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariokiller17 Napisano 10 Kwietnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Oki dziekuje za pomoc pozdrawiam i chyba mozna zamknac temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi