tomi8905 Napisano 8 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Witam, doczekałem się tego "cudu" zwrotu floty, jednak nie do końca bo to, co najważniejsze - szperacze nie zwrócono mi ani jednego....?! już olewam to, że stan floty jest sporo zaniżony...czemu tak to wygląda? po co pisać do was mejle i podawać ilości skoro oddajecie co chcecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 8 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Płacz i zgrzytanie zebow. Patrzac na stan Twojej floty to byla mizerna a plakac o zwrot szperaczy to jest juz wstyd ... Zakladanie nowych tematów nic nie da i do niczego nie prowadzi. Nie chcesz? Nie graj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi8905 Napisano 8 Kwietnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 chce grac, dlatego cierpliwie czekalem....płakać? no nie bardzo, poprostu chce odzyskac to co mi sie nalezy, ale jak ty lubisz byc robiony w *uja i ci nie zalezy to twoja sprawa. i co za ironia....moj temat niby do niczego nie prowadzi, zupełnie jak twój post.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 8 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 ja straciłem 2kkk szperaczy i nawet nie napisałem zgłoszenia o zwrot, olej szperacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi8905 Napisano 8 Kwietnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Tobie to dobrze się mówi :-P poparł byś mnie to przynajmniej miałbyś co złomowac hehe:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MontyPajton Napisano 8 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 jeszcze nie dostales zwrotu? ja dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleszczu Napisano 8 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 ja czekam tydzien i dzien i nic nie dostalem spowrotem, oprucz wiecznego pisania do mnie wyślij na PW błąd gry lub na @ i co to daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi