jotkris Napisano 2 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Witam! Ile można maksymalnie własnych celów dodać we flotach? Mam już 34 i więcej nie chce się dodawać, po zapisaniu celu pokazuje się komunikat że cel został dodany ale nie ma go kiedy chcę tam wysłać flotę. Jak to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 2 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Lepiej jest sobie zrobić mapę farm A co do celów to ja miałem ponad 100 ale mapa jest lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotkris Napisano 2 Kwietnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 A na czym polega mapa farm? Gdzie mógłbym znaleźć na ten temat informację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi