Lenin Napisano 29 Marca 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Marca 2016 Witam. (Z góry przepraszam za interpunkcję) 1.Wpadłem na pomysł, Żeby dodać kalkulator kosztów i czasu budowy : badań, budynków, floty itp.2.Można by z ubgrejdowć sklep z trytem, że były by tam, jak na normalnym ogame takie itemy, które można było by kupić na aukcjach w sklepie z trytem lub z jakiegoś eventu. gracze mogli by handlować między sobą takimi przedmiotami. Cytuj
Ap0calipto Napisano 29 Marca 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Marca 2016 http://ogam.slomian.net/Kalkulator_Antatha.zip Cytuj
DropShot Napisano 29 Marca 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Marca 2016 2.Można by z ubgrejdowć sklep z trytem, że były by tam, jak na normalnym ogame takie itemy, które można było by kupić na aukcjach w sklepie z trytem lub z jakiegoś eventu. gracze mogli by handlować między sobą takimi przedmiotami. te itemy, to niby co?Tu nie każdy gra na normalnym ogam i nie wie.Ale domyslam się, że to próba wprowadzenia do niby sklepu z trytem ( to giełda) opcji sprzedaży floty za tryt. Jest demontownia.Kolega może by określił, jakie przedmioty ma na myśli. Cytuj
Lenin Napisano 30 Marca 2016 Autor Zgłoszenie Napisano 30 Marca 2016 te itemy, to niby co?Tu nie każdy gra na normalnym ogam i nie wie.Ale domyslam się, że to próba wprowadzenia do niby sklepu z trytem ( to giełda) opcji sprzedaży floty za tryt. Jest demontownia.Kolega może by określił, jakie przedmioty ma na myśli.Chodzi bardzie o ubgrade (poprawe) Były by tam przedmioty jak : Swiekszenie wydobycia na tydzień lub miesiąc o 10,20,30% na kryształ, metalu lub deuter, skruczenie czasu badań o np 2,10,30 dni itp. Nie myslałem o sprzedaży floty ale mogło by też być albo nawet sprzedawanie planet Cytuj
Lenin Napisano 30 Marca 2016 Autor Zgłoszenie Napisano 30 Marca 2016 (edytowane) http://ogam.slomian.net/Kalkulator_Antatha.zipNie działa mi ten plik, wyskakuje mi że inny program korzysta z tego pliku ?! Edytowane 30 Marca 2016 przez Lenin Cytuj
Czartoryski Napisano 30 Marca 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Marca 2016 Ja to bym ci za ten tryt słownik kupić polecił. Co ty na to? jotkris dodał reakcję 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi