zdzisLG Napisano 13 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 do kiedy ten ban? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Invisible_GoD Napisano 13 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Do jutra godziny 12:00, nastepne bedà dluzsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 13 Marca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 prawda widze boli..nikogo nie obraziłem a jedynie okazalem postawe czerwonego... który po raz enty nie wywiązał się z obietnic..jemu daj bana następnym razem za pisanie kłamstw ..ja napisałem prawde... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 14 Marca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Napisano wczoraj, 17:57Do jutra godziny 12:00, nastepne bedà dluzsze Proszę o zdjęcie bana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi