eniripsa Napisano 4 Marca 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Marca 2016 Witam Od kilkunastu dni usiłuję na wszelkie sposoby przepchnąć zadanie nr. 6 z gałęzi Strategia pt. " Uzyskaj sumę wszystkich kopalni: 3780 (...)" Za każdym razem przy sprawdzaniu wyskakuje komunikat "Błąd wprowadzonych danych!". Jeśli podgląd imperium oraz kalkulator mnie nie mylą to obecna suma wynosi 3 808. Czy jest to spowodowane tym iż przekroczyłem dany pułap? Dodam iż ten błąd zaczął się pojawiać po przekroczeniu liczby 3752 (o ile pamięć mnie nie myli). Proszę o info czy można coś z tym zrobić? (a próbowałem relogów, przeliczeń itp.). Pozdrawiam ENI666 U9 Cytuj
Ap0calipto Napisano 4 Marca 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Marca 2016 Cała gałąź strategii jest aktualnie zbugowana, deus coś pomieszał w zadaniach. Cytuj
eniripsa Napisano 4 Marca 2016 Autor Zgłoszenie Napisano 4 Marca 2016 Cały czas byłem przekonany że to u mnie coś "nie trybi". Pozostaje cierpliwe oczekiwanie :V Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi