szalejownik Napisano 9 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Witam. Czy mógł by mi ktoś wyjaśnić dlaczego zostałem ukarany banem na SB? W temacie w którym wrzała dyskusja nie można było pisać i wszystkie posty te mniej lub bardziej merytoryczne zostały usunięte... Na SB też nie można wyrazić swojej opinii? To ja się grzecznie pytam po jaką cholerę jest to forum jak pisać nie można? Sztucznie zakładać "nowe" tematy o tej samej tematyce żeby administracja się cieszyła, że jest ruch na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Invisible_GoD Napisano 9 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Gdyby Pana wypowiedz była stosowna i regulaminowa blokady by nie było. Obraza administracji i wulgaryzmy są podstawą do blokady. Blokada jest do 21;00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szalejownik Napisano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Śmiech na sali. Czyli równi i równiejsi... Niech bluzga kto chce, a kto jest niewygodny to dostanie bana. sr** na merytoryke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi