Seerky Napisano 4 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 witam, dużo chyba nie muszę pisać bo wszyscy wiedza co się tu dzieje chciałem prosić o zwrot floty ze starcia http://forum.ogam.online/topic/21139-nebu-anioły-vs-sp3ad-sgo-399883761/ co prawda flota szału nie robiła bo jak to nazywam to tylko ekipa do farmienia, ale jakby nie patrzeć jestem na straconej pozycji można też sprawdzić ze byłem zalogowany bo odebrałem fsa i przyznam się.ze puscilem go na "zbieraj" gdzie wróciła o 13:21 , o 13:23 miałem już skany i niestety już wtedy wyswietlalo mi się 504 Gateway Time out, nastepny skan miałem o 13:26 i wtedy już nebu pewnie lecial a ja miałem załadowane tylko menu po lewej stronie takze chyba dosyc jasno przedstawilem zaistniałą sytuację pozdrawiam i czekam na pozytywne rozpatrzenie PS.z drugiej strony nebu podziwiam cię za wyczucie czasu tydzień czasu mnie nie szpiegowales a teraz nie dość ze chwilę po powrocie floty to jeszcze w momencie lagu, brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 4 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Musisz wysłać podanie o zwrot floty według wzoru zamieszczonego w tym temacie:http://forum.ogam.online/topic/1362-wz%C3%B3r-na-oddanie-czegokolwiek/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seerky Napisano 10 Lutego 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 ja się grzecznie pytam "ile ku*** można czekać na jakąś odpowiedź" napisalem posta nic, napisalem maila nic no ch.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBlue Napisano 10 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Witamy na www.ogam.online . Tu nic nie działa tak jak powinno. Może doczekasz się na dzień dziecka. zdzisLG dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi