Alwego Napisano 31 Stycznia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Wczoraj wykonałem troche ataków aby moony porobić, dzisiaj chcę sprawdzić licznik patrzę i co widzę? Zadania poznikały. Brakuje ostatniej misji z utworzeniem 250 moonów.Błąd widzę na U5 oraz U8, na U7 wyświetla się bez problemów. Analogicznie sprawa wygląda z drzewkiem "zniszcz". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 31 Stycznia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 To sa chyba nowe zadania. Na u9 bylo tak od poczatku uni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marrcin1234 Napisano 2 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Ja mam tak samo Alwego 3 zadania stworz i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Winiu - jeszcze kilka tygodni temu te zadania wyświetlały się prawidłowo. To ostatnie zadanie jakie zostało mi do zrobienia i dlatego zależy mi aby je wykonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi