Nem0 Napisano 14 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Mam pytanko w co warto inwestowac oprocz OW mozna w pancerniki czy lepiej cos innego mowie tez oprocz LM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 14 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Na chwile obecna oprocz LM nie ma nic interesujacego wiecej.. Kto ma wiecej LM ten wymiata (ale OW maja ciut wiecej sily) Z SD najlepsze beda pancki i odrobina kregow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDemo Napisano 27 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Hmmm... mówisz, że kto ma najwięcej LM`ów wymiata... Szczerze mówiąc wielu graczy uznaje Lm za ``latający złom``. Zapewne masz wiele przykładów przewagi LM`ów nad resztą floty, ale trudno wygrać nimi bitwę z obrony, kiedy ktoś wysyła na Ciebie 1mln GŚ. Tu pojawia się moje pytanie, ile ich powinno być, żeby móc mówić o sobie ``Mam full LM`ów?``. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 28 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Już 5 miesięcy minęło od napisania tego postu xDJa już nie pamiętam jak wtedy sytuacja wyglądała.. Teraz LM powinny stanowić max 35% floty ale nie mniej niż 10%.Funkcja oczywista - w 1 rundzie skutecznie chronią nasze pancerki czy też GŚ przed atakami OW. Pancki mają słabą obronę wiec 1 runda dłużej ich życia zmienia wynik walki Co do GŚ to wystarczy mieć równowartość tych GŚ żeby odnieść mniejsze straty, ale OW są o wiele skuteczniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi