Kujawiak Napisano 17 Stycznia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Zkładam oficjalnom skarge na admina czatu który ciągle blokóje mi dostęp do pisania i rozmawiania na czacie gry. Kasuje też moje odwołania bez podania powoduNie zrobiłęm nic złego rzeby admini mogli mnie blokować więc proszę o niezablokowywanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Invisible_GoD Napisano 17 Stycznia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Został Panzablokowany za wulgaryzm, pozniej tojuz tylko za multionta. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kujawiak Napisano 17 Stycznia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 przeprosiłem a ty wykasowywałeś mi odwołania przeprosiłem a ty dalej mi zablokowywałeś czat, przeprosiłem czego jeszcze chcesz? nie zahowuj się jak gimbuz i odblokuj mnie jak przeprosiłem przecierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Invisible_GoD Napisano 17 Stycznia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Banpo 24 zostalby zdjęty. Zakladal Pan multikonta wiec wszystko bylo,jest i bedzie blokowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 17 Stycznia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 3.2. Na forum obowiązują zasady netykiety.4.1. Każdy użytkownik może posiadać tylko i wyłącznie jedno konto na forum.5.4. Nieuregulowane w w/w regulaminie sytuacje określa moderator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kujawiak Napisano 17 Stycznia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Rzondam sprawiedliwwości i ukarania niekompetentnego admina czatu ktury banuje za nic.Domagam się odblokowania czata na kontach:MultiDeussaMultiSariusaTymRazemSariusMultiSariusa2MultiSariusa3MultiSariusa4MultiSariusa5MultiSariusa6MultiSariusa7MultiSariusa8MultiSariusa9MultiSariusa11MultiSariusa12MultiSariusa13DonaldTuskKujawiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 17 Stycznia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Nie widzę żadnych powodów, dla którego konta miały by zostać odblokowane.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi