Xaar Napisano 14 Czerwca 2010 Zgłoszenie Napisano 14 Czerwca 2010 Witam, jakby ktos chcial to pod adresem nizej podanym znajduje sie moj skin do Ogam. Jest to kompilacja kilku skinow z Ogame. Cecha, ktorej nie posiadaja inne skiny jest rozwiniecie lecacej floty na statki juz w podgladzie. Tak samo dla surowcow. Dzieki Deusx za drobna poprawke kodu. Jak sie bedzie podobac to bym proponowal o dorzucenie do dostepnych skinow do wyboru. W razie jakichs problemow pisac w tym temacie to bede staral sie poprawiac. Mozna tez zglaszac propozycje, poniewaz pliki sa na moim serwerze i moge je edytowac. Mozna tez pisac opinie. Konstruktywna krytyke przyjme na klate Link:http://walaskamil.cba.pl/ogame/skin2/ Instrukcja:Link wklejamy w zakladce Ustawienia w pole Skin i klikamy Zapisz.
HEROS Napisano 14 Czerwca 2010 Zgłoszenie Napisano 14 Czerwca 2010 Sluchaj Xar jak wkleje ten skin i zastosuje go to po wejsciu w podglad mam wszystko biale.
DoN_Paulo Napisano 14 Czerwca 2010 Zgłoszenie Napisano 14 Czerwca 2010 nom w ogole nie mozna zobaczyc jak i ocenic skinu ;/
Neriel Napisano 14 Czerwca 2010 Zgłoszenie Napisano 14 Czerwca 2010 A czytaliscie poradnik jak zamontowac skina?Chyba raczej nie
Kicha Napisano 14 Czerwca 2010 Zgłoszenie Napisano 14 Czerwca 2010 U mnie rowniez wszystko chodzi tak, jak powinno . BTW: Moze deus wrzuci tego skina na stale ? Zapewne wielu osobom sie spodoba.
HEROS Napisano 14 Czerwca 2010 Zgłoszenie Napisano 14 Czerwca 2010 ja czytalem i zrobilem wszystko zgodnie z instrukcja
uper Napisano 14 Czerwca 2010 Zgłoszenie Napisano 14 Czerwca 2010 Mi normalnie dziala ten skin ale wrocilem do tego co jest
Mamian Napisano 14 Czerwca 2010 Zgłoszenie Napisano 14 Czerwca 2010 powrot do epic blue:) malo przejrzysty, jak dla mnie za kolorowy, widok floty w podgladzie raczej przeszkadzajacy przy wiekszej liczbie flot. lepiej wyczarujcie widok raportow z okna galaktyki:)
Gość Napisano 14 Czerwca 2010 Zgłoszenie Napisano 14 Czerwca 2010 BTW: Moze deus wrzuci tego skina na stale ? Zapewne wielu osobom sie spodoba. Kicha watpie azeby bylo to konieczne, komu trzeba i komu sie chce to zmieni sobie, a reszta najwidoczniej woli zwykly skin (Jak ja )
Kicha Napisano 14 Czerwca 2010 Zgłoszenie Napisano 14 Czerwca 2010 Zauwaz ile osob wchodzi na forum. Zapewne ponad polowa graczy nawet nie wie, ze taki skin istnieje .
Gość Napisano 14 Czerwca 2010 Zgłoszenie Napisano 14 Czerwca 2010 No napewno, ale mysle ze mozna dac info w wiadmosci uniwersowej i tam dac link do skinu.
Xaar Napisano 6 Lipca 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 6 Lipca 2010 Mala zmiana adresu, bo mi serwer nie zawsze dziala. Nowy link to:http://walaskamil.cba.pl/ogame/skin2/
megaleser Napisano 6 Lipca 2010 Zgłoszenie Napisano 6 Lipca 2010 generalnie fajny, tylko ciut nieczytelny (szczegolnie na lapsie), moze jednolite tlo by pomoglo, lub grubsze ramki i wieksza czcionka... aha nie znam sie na tym i nie wiem czy to zalezy od skina co widac w poszczegolnych oknach ale: w oknie wysylania floty super sprawa jest pokazujacy sie czas przylotu przy dobieraniu predkosci, na wielu ugamelach to widzialem i jest cholernie przydatne
Xaar Napisano 7 Lipca 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 7 Lipca 2010 W wolnej chwili sprobuje poprawic.Co do czasu wysylania floty, to juz kwestia samej gry. Skin tutaj nie pomoze.
megaleser Napisano 7 Lipca 2010 Zgłoszenie Napisano 7 Lipca 2010 a nie wiesz jaka jest szansa na wprowadzenie tego udogodnienia?
Xaar Napisano 7 Lipca 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 7 Lipca 2010 Zrobilem juz to udogodnienie i dziala na U2. Trzeba poczekac az Deusx wprowadzi (wgra dwa pliki ) na U4. EDIT:Nalezy odswiezyc strone z czasami floty. Przegladarka cache'uje pliki JavaScript.
Rekomendowane odpowiedzi