nebu Napisano 2 Stycznia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 http://avatars.zapodaj.net/images/3e035aa994b0.pngWyniki uwzględniają top gracza i 10% dla każdego gracza za udział oraz dodatkowe 10% od Admina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość imperator61 Napisano 2 Stycznia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Tak Nebu to wszyscy wiedzą przecież to moja tabela !!Wszystkich interesuje kiedy będą nagrodyW Sylwestra obiecał +10% za spóźnienieSłowa nie dotrzymał teraz powinien płacił + 1% za każdy dzień od nowego rokuMyślę że to uczciwa stawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 2 Stycznia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Wiem ze to Twoja tabela Dodałem tylko top każdego gracza aby było wiadomo kto jaki % dostanie i wkleiłem obrazki by było czytelniejsze bo nie każdemu się obie tabele wyświetlałyCo do 1% to już od admina zależy.Info dostał wiec pozostaje nam tylko czekać i nie spamować w temacie bo to niczego nie przyspieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość imperator61 Napisano 2 Stycznia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Spoko Nebu poniosło mnieA co do 1% za każdy dzień to za takie podejście się należy i każdy się z tym zgodzi PS.A może by go szukać w "Poszukiwana poszukiwany"Byle skutecznie Edytowane 2 Stycznia 2016 przez imperator61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 5 Stycznia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Nagrody rozdane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi