Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Dodane grafiki

Napisano

Witam tu GREGx  z ó8

Mialem tylko jakies 3 godzinki w nocy ale udalo mi sie wyfarmic:

Metal: 29.328.347.746.318

Kryształ:8.524.985.296.431

Deuter:10.337.745.715.976

W sumie to duzo wiecej ale potem doczytalem temat ze z bombowcami to sie nieliczy :P

Napisano (edytowane)

Wyniki zaniżone przez źle skonfigurowany system:

Nick: Alwego
Uniwersum: 5
Metal: 303.202.138.627.476
Kryształ: 75.579.112.172.030
Deuter: 87.044.366.264.162

Edytowane przez Alwego
Napisano

Dziękuje za zgłoszenia, za kilkanaście minut ogłoszę wyniki konkursu.

Ponadto zaznaczam, że skrypt działa dobrze, jest on dokładnie taki sam jak w poprzedniej edycji. Pamiętajmy że tylko atak MT,DT i UT były wliczane - w razie czego jeszcze sprawdzę wpisane tam okresy czasowe czy prawidłowo wskazują - lecz wcześniej dokładnie sprawdzałem przy wpisywaniu.

Napisano

Rzeczywiście czas był o godzinę do przodu i zaliczał loty dopiero od 1 w nocy do 13 grudnia do 1 w nocy.

Nie trzeba aktualizować swoich wyników - ja wszystko sprawdzę z osobna i wstawię wyniki wraz z poprawnymi wartościami zgłoszonych.

Napisano

Przepraszam, poprzednie wyniki w tabelce zawierały błąd w obliczaniu sumy na deuter, oto prawidłowe w 100% wyniki:

dzien farmera.png

Surowce zostały już każdemu dodane do banku.

Gość imperator61
Napisano

Nie pasuje mi że ataki które doszły przed północą nie zostały zaliczone bo flota wróciła po północy

Przecież  ataki były udane i surowce w moich transporterach a więc moje, powrót floty to tylko formalność

Przez to 30 ataków nie zostało mi zaliczone

Napisano

Rozumiem że nie ma już żadnych wątpliwości ani problemów a konkurs można uznać za udany i zakończony.

Kiedy kolejna edycja?

Ja proponuję dzień w środku tygodnia, np poniedziałek  :D Weekendy spędzam z rodziną a nie na farmieniu :P