Gość SHOT Napisano 4 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Zaopiekuję się kontem na u9Konto byle jakie, interesi mnie tylko to, żeby zdjąc pajaca winiacza.Temat do amknięcia a info proszą na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 4 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Kolego zrob wiecej pajacykow od winiacza to moze go zdejmiesz Winiacza jakos sympatia nie darze ale pałka wredna i uparta menda stawiam skrzynke browca jak go spakujesz w smieciary Kolejna lama!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stopek111 Napisano 5 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Dobrze Astek Ryju jeden napisales . Ja tez daje skrzynke jak go spakujesz . ASTEK dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GanjaSensimila Napisano 5 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 to jak go spakujesz to i ja jedna skrzyneczkę dorzucam xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Visus Napisano 5 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 A skoro kolega się napalił na zapakowanie Winiacza... Wyczuwam grubą imprezę po zapakowaniu, skoro 72 piwa będą, to 6 osób może się już bawić całą noc, albo 12 cały wieczór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PontonL0rd Napisano 5 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 dycha jarania ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czartoryski Napisano 5 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Okej to ja dokładam passy do konta z kosmicznym bankiem (jak zejdzie z bana ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 5 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Co wy tak słabo skrzynka, ja dam dwie skrzynki wyślę kurierem i poważnie mówię na piśmie mogę dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi