Gość Nikko34 Napisano 16 Listopada 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Jak w temacie - chciałbym sobie kupić konsolę i szukam jakiegoś sklepu, w którym kupię ją niedrogo. Co sądzicie o ofercie sklepu www.techsat24.pl? Jest ona według Was warta uwagi? Z góry dzięki za porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pebenek Napisano 26 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Ja jakiś czas temu kupowałem sobie nową konsolę oraz zrobiłem zakupy w rtv Euro agd. Maja tam sprżeety w dobrej cenie, poza tym potrzebowałem sklepu, w którym można było brać sprzęt bez problemu na raty ( nie miałem tyle kasy aby kupić za gotówkę). W końcu kupiłem w rtv Euro agd bo był to chyba jedyny sklep , w którym raty nie były oprocentowane. Polecam również uważać na sklepy , które oferują faktury vat marża. Takie sprzety nie mają potem gwarancji bo są traktowane przez serwisy jako używane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donata Napisano 11 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Warto wiedzieć takie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trep Napisano 31 Października 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2016 Na allegro masz niemal wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karols Napisano 24 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Na allegro szukaj. Dużo tam tego mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi