srebrnik Napisano 13 Listopada 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Po 22 godzinach gry w F4 mogę powiedzieć, że to gra 6-7 w skali 10. Bugi do poprawki. W grze brakuje spójności w tym świecie. Faktem jest że trzymają się tego co stare i dobre. Wielu graczy odnajdzie w tym przyjemność i ja w zasadzie też, ale z drugiej strony ile można jechać na tym co było, odgrzewać starego kotleta To gra dla modderów i dlatego nie ma co narzekać. Trzeba też brać poprawkę na to, że jestem wymagającym graczem i trudno mnie zadowolić. Jeżeli lubicie takie klimaty w RPG, postapokaliptyczne przestrzenie - to polecam Tutaj znalazłem jeszcze dobrą recenzję: http://pl.ign.com/fallout-4/523/review/fallout-4-recenzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czartoryski Napisano 13 Listopada 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Ja nie grałem w poprzednie fallouty, nic nie wiedziałem o fabule 4. Zagrałem sobie narazie 5 godzin. I dla mnie to jest taki skyrim tylko że z karabinami Jeśli ktoś lubił skyrima to to tez mu sie spodoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi