MOCZAR Napisano 7 Listopada 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 (edytowane) No cóż moje SB wylądowało we "własciwym" miejscu Teraz tutaj trochę popiszę jesli się znajdą chętni Uprasza się o nieużywanie wulgaryzmów i nie obrażanie administracji w jakikolwiek sposób Edytowane 7 Listopada 2015 przez MOCZAR ASTEK dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 7 Listopada 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 A co sie stało Sb Moczarowym MOCZAR dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 7 Listopada 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Znikło jak w trójkącie bermudzkim myslę że chyba w koszu leży ASTEK dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
destiny Napisano 21 Listopada 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Zwycięzca konkursu na 1000 astatów jest gracz: RevenGe Serdecznie gratulujemy i życzymy szczęścia w kolejnych konkursach! Ahahaha, moczar chyba rev popuscil w porty jak flote postawiles MOCZAR dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 21 Listopada 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Hahahaa pewnie ! Zwlaszcza ze juz wygralem 2 raz no wiec wysylam zawsze xd Przypomnij sobie kto niedawno wygral u8 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 21 Listopada 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Rev astatowcu a tak krzyczałes i chuczałes a sam kupujesz lamko MOCZAR dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 21 Listopada 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Pracuje to mam Natomiast kupilem 1 raz od czasu wygranej 500 astat bo na urlopie sie nie da kupic :] w dodatku 10zl nie jest to iles stow jak niektorzy co by pewnie zonke na ulice wystawili zeby na asaty robila :] Dobra mialem nie korzystac z forum to nie korzystam, narix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 21 Listopada 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Rev co ty za bzdury piszesz i w dodatku tłumaczysz sie jak jakis smark mamusi to nie ja ale jednak ja Twoja postawa jest załosna pierwszy zachecałes do niezasilania admina i co pierwszy w d.. mu włazisz i fajnie jak sie juz tu niepojawisz MOCZAR dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 21 Listopada 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Tak sobie kombinujęże moja pierwsza mysl o gosciu " Invisible_GoD " mogła być błędnato może nie być Leonto może być Rew który od pół roku co najmniej chciał stołka na forum a teraz nagle cicho i Dobra mialem nie korzystac z forum to nie korzystam, narix ASTEK dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiecznysen Napisano 21 Listopada 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 ATSEK, MOCZAR chyba się ze mną zgodzicie, całym motorem napędowym tej gry są RYJE, dzięki którym coś się dzieje choć wielu się z tym nie zgodzi, ale tak jest jak się wszystko przeanalizuje To dzięki RYJKOM zabawa trwa tam gdzie się pojawiają, były RYJKI na U6 zabawa była, tak samo na U7 i U8, a bez RYJKÓW co się teraz na tych uni dziej ? NIC totalna nuda Teraz poszły RYJE na U5 i co ? jak zwykle jest FUN A forum ? gdyby nie zapite RYJE Astek i Moczar, to też by cicho było AVE RYJE ASTEK i MOCZAR dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 21 Listopada 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 ATSEK, MOCZAR chyba się ze mną zgodzicie, całym motorem napędowym tej gry są RYJE, dzięki którym coś się dzieje choć wielu się z tym nie zgodzi, ale tak jest jak się wszystko przeanalizuje To dzięki RYJKOM zabawa trwa tam gdzie się pojawiają, były RYJKI na U6 zabawa była, tak samo na U7 i U8, a bez RYJKÓW co się teraz na tych uni dziej ? NIC totalna nuda Teraz poszły RYJE na U5 i co ? jak zwykle jest FUN A forum ? gdyby nie zapite RYJE Astek i Moczar, to też by cicho było AVE RYJE Piotrze ja wiem o tym od dawnaCiekaw jestem czy ktos tego nie zuważył A w nagrode ban na sb ;> ASTEK dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 21 Listopada 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Ave Ryje i moc jest znami MOCZAR dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 21 Listopada 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 całym motorem napędowym tej gry są RYJE To jest niezłe Szkoda tylko że prawdopodobnie jak mój poprzedni temat zniknie w trójkącie bermudzkim AVE Ryje ASTEK dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 21 Listopada 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Z jednym Piotrek sie tylko niezgodze MY dalej jestes na 5-7-8 MOCZAR dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiecznysen Napisano 21 Listopada 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Bo RYJKI są wszędzie AVE RYJE MOCZAR dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 21 Listopada 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 allahu akhbar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 21 Listopada 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Kolega presji nie wytrzymał ? Czyzby ktos dzielił flotke na 2 FSy ? Drogo co ? Czas na ASTUsia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 21 Listopada 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Polowa floty stacjonuj, a druga na zbieraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 22 Listopada 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Rev juz swoje astaty poscił w powietrze MOCZAR dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 22 Listopada 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 (edytowane) Rev juz swoje astaty poscił w powietrze dzieciaczku te jak i astaty z poprzedniej wygranej nawet ruszone nie zostały ) Trzesiesz porteczkami ? Kolega Cie zostawił samego , na urlop isc nie mozesz ... smutne to prawda ? P.S. : PUŚCIŁ ANALFABETO Edytowane 22 Listopada 2015 przez Revenge ツ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 22 Listopada 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Maiłes sie tu niepokazywacz krzykaczu, na urlop sobie pojde jak pałko ci sie proby skoncza A Moczar zalał pałke i sam go nakłoniłem do urlopu pajacyku MOCZAR dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 23 Listopada 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 P.S. : PUŚCIŁ ANALFABETO Rew chyba cos jest na rzeczy że cisnienie Ci puszcza obrażasz innychsam nie stawiając kropki nad ż i ciągle używająć l zamiast łzresztą MIGowi też się to zdarza Może tu grają sami analfabeci ASTEK dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 23 Listopada 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Taaa bo piszac z telefonu chcialoby mi sie pisac super poprawna polszczyzna, sorry, jestem leniem i mi sie nie chce xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 23 Listopada 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Ja też Mig jestem i też popełniam błędy ale popełniając jenie obrażam innych za takie same błędy no chyba że to nieodebrany fs i nazwę kogos lamą ASTEK dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 23 Listopada 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Rew chyba cos jest na rzeczy że cisnienie Ci puszcza obrażasz innychsam nie stawiając kropki nad ż i ciągle używająć l zamiast łzresztą MIGowi też się to zdarza Może tu grają sami analfabeci Niema innych argumentow wiec obraza innych i ładuje astaty MOCZAR dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi