MOCZAR Napisano 1 Października 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Października 2015 No jak MIG co masz zabawę niestety na SB Ci nie odpowiem i muszę kombinować Swoją drogą dałbys mi pół godziny więcej i ten 1kkk recków by nieźle namieszało Cytuj
MiG Napisano 1 Października 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Października 2015 1kkk reckow nawet mojego jednego LMa by nie zebralo dowcipnis sie znalazl Cytuj
MOCZAR Napisano 1 Października 2015 Autor Zgłoszenie Napisano 1 Października 2015 ale przynajmniej cos się dzieje Cytuj
MiG Napisano 1 Października 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Października 2015 Idziesz juz spac? Bo moze czas na odpowiedz z mojej strony Cytuj
MOCZAR Napisano 1 Października 2015 Autor Zgłoszenie Napisano 1 Października 2015 (edytowane) dawaj lubię duże wyzwaniabędzie się działo a tak rzadko z urlopu schodzisz Edytowane 1 Października 2015 przez MOCZAR Cytuj
MiG Napisano 1 Października 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Października 2015 Poczekam az usniesz xd Cytuj
q4l Napisano 2 Października 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Października 2015 ja naturlish ty mi godaj po***alo was ze dalej siedzicie w tym syfie deu dale w ch*** leci a wy dalej mu wiezycie Cytuj
MiG Napisano 3 Października 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Października 2015 To co mowisz to jedno, ale nieuregulowane sprawy z moczarem to drugie Cytuj
MOCZAR Napisano 3 Października 2015 Autor Zgłoszenie Napisano 3 Października 2015 I pewnie dlatego nie odblokujesz mi Shoutboxa Nie dasz rady J.Admin Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi