MOCZAR Napisano 1 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 No jak MIG co masz zabawę niestety na SB Ci nie odpowiem i muszę kombinować Swoją drogą dałbys mi pół godziny więcej i ten 1kkk recków by nieźle namieszało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 1 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 1kkk reckow nawet mojego jednego LMa by nie zebralo dowcipnis sie znalazl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 1 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 ale przynajmniej cos się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 1 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Idziesz juz spac? Bo moze czas na odpowiedz z mojej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 1 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 (edytowane) dawaj lubię duże wyzwaniabędzie się działo a tak rzadko z urlopu schodzisz Edytowane 1 Października 2015 przez MOCZAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 1 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Poczekam az usniesz xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
q4l Napisano 2 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 ja naturlish ty mi godaj po***alo was ze dalej siedzicie w tym syfie deu dale w ch*** leci a wy dalej mu wiezycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 3 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 To co mowisz to jedno, ale nieuregulowane sprawy z moczarem to drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 3 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 I pewnie dlatego nie odblokujesz mi Shoutboxa Nie dasz rady J.Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi