Leonardo_da_Vinci Napisano 12 Września 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Września 2015 Witam, interesuje mnie co myślicie na temat pakowania w recki szperaczy czy też wselkiego rodzaju transporterów. Np stoi bez obrony po 200mln szperaczy, trzech rodzai transporterówi jakiś inny złom typu recki itp. Lecicie czy nie?? Ja takiego czegoś nie praktykuje ( chyba że ktoś mi za skórę zaszedł ) a jak to jest z wami??? Cytuj
Revenge ツ Napisano 12 Września 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Września 2015 Wszystko co jest powyżej 100 000 000 % to łapie Szperki to jest dochód gracza Nazbiera surki na ekspach i postawi flote którą moze Cie złomowac Niszcząc te szperki masz zysk Ty a on ma strate Logiczne Cytuj
Leonardo_da_Vinci Napisano 12 Września 2015 Autor Zgłoszenie Napisano 12 Września 2015 Wszystko co jest powyżej 100 000 000 % to łapie Szperki to jest dochód gracza Nazbiera surki na ekspach i postawi flote którą moze Cie złomowac Niszcząc te szperki masz zysk Ty a on ma strate Logiczne No ok a gdyby nie było szperaczy tylko same transportowce?? Cytuj
Revenge ツ Napisano 12 Września 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Września 2015 Tak jak pisałem od 100kk % Pamietaj ze ludzie farmia UTekami Farmi i ma zysk , jesli zniszczysz mu UTki a nie wyfarmił ich zwrotu to ma strate Cytuj
Czartoryski Napisano 12 Września 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Września 2015 100kk UT zwraca sie po pierwszej fali farmy więc... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi