damian385 Napisano 5 Września 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Września 2015 (edytowane) Witam chialbym zaproponowac o zwiekszenie limitu wysylania surowcow z 3 bln na minimum 10 bln. Aktualnie ludzie maja bardzo duzo obrony itp i dlugo zajmuje zebranie surowcow zeby zaatakowac kogos. Poprostu rzucam taki pomysl mam nadzieje ze spodoba sie to wiekszosci Edytowane 5 Września 2015 przez damian385 Cytuj
MOCZAR Napisano 5 Września 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Września 2015 Mi się nie podoba, chcesz więcej masz w sklepie albo u sąsiadów ASTEK dodał reakcję 1 Cytuj
Skuzi Napisano 5 Września 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Września 2015 Ten limit całkowicie powinien zostać zniesiony. Cytuj
Leonardo_da_Vinci Napisano 5 Września 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Września 2015 jestem na nie promowanie większych graczy, a nie tędy droga. Cytuj
Winiu Napisano 5 Września 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Września 2015 Również jestem na nie.10 bln deu to za dużo. Wyobraź sobie sytuacje że 10 graczy śle po 10 bln dziennie do jednego gracza.w 1 dzień ma 100 bln deu, w 2 dni może stać się top1 floty U9 Cytuj
damian385 Napisano 5 Września 2015 Autor Zgłoszenie Napisano 5 Września 2015 Również jestem na nie.10 bln deu to za dużo. Wyobraź sobie sytuacje że 10 graczy śle po 10 bln dziennie do jednego gracza.w 1 dzień ma 100 bln deu, w 2 dni może stać się top1 floty U9 nie pisze w sensie lapania top bo wtedy korzysc po jednej stronie i ban lecz co do czyszczenia obrony Cytuj
Alwego Napisano 5 Września 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Września 2015 nie pisze w sensie lapania top bo wtedy korzysc po jednej stronie i ban lecz co do czyszczenia obrony A co za różnica? w ataku rakietowym może brać udział każdy. Zasięg rakiet jest bardzo duży, lotke postawić to 15 minut, Nie ma co zwiększać limitu. Likwidować też bym nie likwidował. 3 bln wydaje mi się odpowiednią liczbą aby w razie 'w' można było kogoś wspomóc, a jednocześnie na tyle małą aby nikomu nie chciało się angażować w długotrwały push. Inna sprawa, że jak zlikwidujemy ten limit, to nowym graczom nie będzie jak pomagać. Cytuj
GREGx Napisano 16 Grudnia 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Grudnia 2015 ale o czym wogóle jest mowa..?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi