damian385 Napisano 5 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 (edytowane) Witam chialbym zaproponowac o zwiekszenie limitu wysylania surowcow z 3 bln na minimum 10 bln. Aktualnie ludzie maja bardzo duzo obrony itp i dlugo zajmuje zebranie surowcow zeby zaatakowac kogos. Poprostu rzucam taki pomysl mam nadzieje ze spodoba sie to wiekszosci Edytowane 5 Września 2015 przez damian385 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 5 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Mi się nie podoba, chcesz więcej masz w sklepie albo u sąsiadów ASTEK dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 5 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Ten limit całkowicie powinien zostać zniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 5 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 jestem na nie promowanie większych graczy, a nie tędy droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 5 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Również jestem na nie.10 bln deu to za dużo. Wyobraź sobie sytuacje że 10 graczy śle po 10 bln dziennie do jednego gracza.w 1 dzień ma 100 bln deu, w 2 dni może stać się top1 floty U9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian385 Napisano 5 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Również jestem na nie.10 bln deu to za dużo. Wyobraź sobie sytuacje że 10 graczy śle po 10 bln dziennie do jednego gracza.w 1 dzień ma 100 bln deu, w 2 dni może stać się top1 floty U9 nie pisze w sensie lapania top bo wtedy korzysc po jednej stronie i ban lecz co do czyszczenia obrony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 5 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 nie pisze w sensie lapania top bo wtedy korzysc po jednej stronie i ban lecz co do czyszczenia obrony A co za różnica? w ataku rakietowym może brać udział każdy. Zasięg rakiet jest bardzo duży, lotke postawić to 15 minut, Nie ma co zwiększać limitu. Likwidować też bym nie likwidował. 3 bln wydaje mi się odpowiednią liczbą aby w razie 'w' można było kogoś wspomóc, a jednocześnie na tyle małą aby nikomu nie chciało się angażować w długotrwały push. Inna sprawa, że jak zlikwidujemy ten limit, to nowym graczom nie będzie jak pomagać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREGx Napisano 16 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 ale o czym wogóle jest mowa..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi