ARAB Napisano 12 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 TO i Ja sie zglaszam nad opieka tego konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeoMorf Napisano 12 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Emocje rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 12 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Hayate nie produkuj juz sie naprawde. Widze ze w twoim kazdym poscie jest zazdrosc ze ktos cos tu osiagnal... na dodatek nie potrafisz ulozyc spojnego zdania i nikt nie rozumie co Ty piszesz. Nie tylko ty bo pokowa tu wali byki jak dziecko idace do podstawowki. Wiem zaraz napiszesz ze dysleksja czy cos ... standard. Zreszta w ogole co Ty o tej grze wiesz. Myslisz ze rozumy pozjadałeś a G. prawda. Wsadź leb w ksiązki a nie za internety sie bierzesz bo to ze grajac w gry uczysz sie angielskiego to zrozumiem... ale Ty nawet nie umiesz sie polskiego nauczyc piszac tu. hhsnake0 i KarolRadom dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 13 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 To i ja sie zgłosze cos tam nazłomowalem Winiu dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 13 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 (edytowane) Hayate nie produkuj juz sie naprawde. Widze ze w twoim kazdym poscie jest zazdrosc ze ktos cos tu osiagnal... na dodatek nie potrafisz ulozyc spojnego zdania i nikt nie rozumie co Ty piszesz. Nie tylko ty bo pokowa tu wali byki jak dziecko idace do podstawowki. Wiem zaraz napiszesz ze dysleksja czy cos ... standard. Zreszta w ogole co Ty o tej grze wiesz. Myslisz ze rozumy pozjadałeś a G. prawda. Wsadź leb w ksiązki a nie za internety sie bierzesz bo to ze grajac w gry uczysz sie angielskiego to zrozumiem... ale Ty nawet nie umiesz sie polskiego nauczyc piszac tu. Sam nie potrafisz napisać posta po polsku, ale pouczasz kogoś, żeby się nauczył pisać? Revenge, sięgasz dna. Edytowane 13 Września 2015 przez Fenrir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MontyPajton Napisano 30 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 i kto przyciął konto w koncu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi