KMuellerek Napisano 2 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 (edytowane) witam oddam doświadczonemu graczowi. Konto eko z planetami w kazdej gali, floty brak ale za bank można cos postawić. Znudzilo mnie kładzenie forsy do kieszeni admina który nic nie robi. Zerkne tutaj za kilka dni i komuś przekaże. pozdro.w banku 6.000.000.000.000.000deuteru Edytowane 2 Września 2015 przez Astety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 2 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Chetnie wezme ) Doswiadczenie ? poszukaj w ST a i eko nienajgorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 2 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Nie dodawaj mu , on zmarnuje to konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 2 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Jak masz podobno WIĘKSZE doswiadczenie to je weź :]] ah zapomniałem już tu nie grasz to sie nie odzywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 2 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 (edytowane) Jasne ze doswiadczenie mam wieksze. Nie chce tego konta. Napisałem tylko żeby koleś wiedział ze jak ci odda konto to się zmarnuje Edytowane 2 Września 2015 przez Winiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 2 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Jakos moje konto sie nie marnuje zreszta jego decyzja a Ty plebsuj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 2 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Bo niema cie kto zezlomowac na u5 niema flot. Połączą u5 z u8 i Leżysz w pierwszym tydzień BeRnI dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 2 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Power. Napisano 2 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 To ja się zgłoszę. Doświadczenie mam raczej w eko chociaż cos też latałem flo. Gram na ogam już od uni6 więc już trochę czasu. Pozdrawiam i życzę powodzenia w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 2 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 No to i ja doleje oliwy do ognia Przyjmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 2 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 to i ja się wpiszę...Doswiadczenie mam kilkuletnie(początek to uni4), gram TYLKO eko więc jakby co twój bank nie wyląduje u kogoś w reckach jak to bedzie pewnie miało miejsce jak kontem zaopiekuje się jakiś flociarz....POZDRAWIAM> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertent Napisano 2 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Ja bardzo chętnie wezmę to konto. Gram teraz głownie eko więc rozbudowa bedzie trwała dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
destiny Napisano 2 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Eko eko eko... daj jakiejs lamie co flote postawi to moj bank zasili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seerky Napisano 2 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 (edytowane) to ja flote postawie... oddaj mi... a Revenge ツ faktycznie nie oddawaj bo on zmarnuje... jak mu oddalem swoje to po 4 dniach mi oddal juz bez surowcow w banku i bez floty... wiec sie nie popisał PS> i nagle wszyscy graja eko... Edytowane 2 Września 2015 przez Driver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 2 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Driver ten bank co Ty mi dałes to az zniechęcał do gry tam :] Ale spoko ^^ jak macie soinac to nie chce :] niech zasilą banki destinego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stopek111 Napisano 2 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 No to ja sie zglosze moze mega doswiadczony nie jestem ale ST tez krecilem , a moje konto musialem oddac bo brakowalo mi czasu ale teraz juz mam bo jestem juz po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GanjaSensimila Napisano 2 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Witam, ja również sie zgłosze bo nie widze zadnych przeciwskazań. Pojęcie o grze mam lubie latac flotą, ale eko tez ważna sprawa, a w dodatku kupa wolnego czasu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
destiny Napisano 3 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 To ja tez sie zglosze, moje dokonania na u8 znasz:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeoMorf Napisano 3 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 To i ja się zgłaszam :-) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hayate Napisano 4 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 (edytowane) WITAM DOSWIADCZENIE MAM, CZAS MAM , GRAC UMIEM, FLOTY NIE ROBIE TYLKO EKOWCEM GRAM...ZBIERAM SURE ROBIE BADANKA JAK BEDZIE Z KIM POGRAM AKTYWNIEJ. LUBIE NISZCZYC BUNKRY DLA ZASADY I NIE LUBIE OSZUSTÓW.... W RAZIE CO PISZ STEKÓW NIE ROBIŁEM BO NIE GRAM FLOTKA OD DŁUGIEGO CZASU.STARATAMI SIE JAKOS BARDZO NIE PRZEJMUJE BO ZAWSZE MOZNA JE ODROBIC...JAK SZUKASZ WINIA TO PISAŁ NA GÓRZE JAK GRACZA EKO CO CHCE POGRAC I BEDZIE GRAŁ STATECZNIE I DŁUGO TO PISZ.NA FORUM NIE SIEDZE BO NIE LUBIE SIE KŁUCIC I DENERWOWAC. JAK JUZ COS PISZE TO TO CO MYSLE, SZCZERY CHOCIAZ JESTEM TAK MI SIE WYDAJE.POZRDAWIAM. Edytowane 4 Września 2015 przez Hayate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 6 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 FLOTY NIE ROBIE TYLKO EKOWCEM GRAM LUBIE NISZCZYC BUNKRY DLA ZASADY Floty nie robie ale lubie niszczyć bunkry. WITAM DOSWIADCZENIE MAM, CZAS MAMZBIERAM SURE ROBIE BADANKA JAK BEDZIE Z KIM POGRAM AKTYWNIEJ. Czas mam ale pogram aktywniej jak będzie z kim STARATAMI SIE JAKOS BARDZO NIE PRZEJMUJE BO ZAWSZE MOZNA JE ODROBIC... Chyba jak się doładujesz JAK SZUKASZ WINIA TO PISAŁ NA GÓRZE Winiu nie chce konta. JAK GRACZA EKO CO CHCE POGRAC I BEDZIE GRAŁ STATECZNIE I DŁUGO TO PISZ. Co to za granie EKO ? wchodzisz raz dziennie na gre, wpłacasz surowce i budujesz 1 budynek na tydzień. NA FORUM NIE SIEDZE BO NIE LUBIE SIE KŁUCIC I DENERWOWAC. To paszoł won JAK JUZ COS PISZE TO TO CO MYSLE Szkoda że myślisz co piszesz ale nie widzisz jak piszesz (polecam słownik) POZRDAWIAM. Pozdrawiam KarolRadom, destiny, BlackBlue i 1 inny dodali reakcje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seerky Napisano 6 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 @Winiu kuzwa hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMuellerek Napisano 11 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Witam, po weekendzie oddam komuś konto. Proszę nie pisać do mnie na PW (forum). Miłego weekendu życzę, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hayate Napisano 11 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 (edytowane) Winiu jak nie rozumiesz to masz problem xD bunkry niszcze RMP Gram aktywnie wchodze czesciej niz raz na dzien ..... robie expedycjie jak ci sie nie podoba to nie czytaj.... albo czytaj ze zrozumieniem.... zawsze jest sie do czego przyczepic jak jest sie tepakiem.... Eko to nie tylko rozbudowa budynków przynajmniej moim zdaniem....to przygotowywanie konta pod gre flota...robienie moonów , rozwijanie ich inwestowanie w infrastruktóre obronna na planetach , moonach i oczywiscie rozbudowa eko zeby sie nie doładowywac tylko we własnym zakresie odrabiac straty...ale jak widac ty znasz jeden sposób odrabiania strat...to twoja sprawa... ja przynajmniej nie szydze z innych i nie prosze sie o zdejmowanie bana, tylko przyjoł bym kare z godnoscia a nie to co ty.... jak dlamnie tacy gracze jak ty nie majacy honoru i zasad, niszcza takie gry, gnebiac ludzi, bo sa zerami w realu....pozdrawiam jeszcze raz... i skoncz tą parodie..... Edytowane 11 Września 2015 przez Hayate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 12 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Nie da się czytać ze zrozumieniem tego co piszesz. Wróć do szkoły,albo nie chodź na wagary tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi