Henio Napisano 16 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpnia 2015 Za brata:Nasz nick: miraiTreść blokady:oszustwo zbiorowe lotto (wyjaśnianie)Nick SGO, który nałożył bana: deusxSzczegółowy opis sytuacji, charakteru bana:Witam,dnia wczorajszego wieczorem po tym jak Pan wszedł na forum i olał sprawę wyłączenie forum i odejścia całego Teamu jeden z GO ogłosił losowania lotto, podał termin losowania każdy miał godzine czasu na wytypowanie danych liczb.Także wszystko było zgodnie z regulaminem każdy miał dostęp do losowania nie było nic oszukiwane, więc tu moje pytanie za co ban?Jeżeli lotto było ogłoszone to każdy miał prawo uczestnictwa w losowaniu, a że operator który robił losowanie zrobił to w jakiś sposób w który wszyscy wygrali to co ja mogę na to poradzić. Nie jest to w żadnym stopniu moje bugowanie ani wykorzystywanie błędów serwera. Losowania były 3 tak jak wcześniejsze dostępne dla każdego. pozdrawiam Cytuj
deusx Napisano 16 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpnia 2015 Wykorzystywanie błędów w serwisie lub luk i wszelkiego typu próby pozyskania i wykorzystania surowca w sposób pośredni lub bezpośredni jest powodem blokady.Gracz w takim przypadku sam decyduje, czy ryzykuje i korzysta z tego w razie gdy nie zostanie wykryty ma korzyść, jednak w przypadku wykrycia niestety - blokadę wieczystą. Cytuj
Henio Napisano 16 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Napisano 16 Sierpnia 2015 Jaki był błąd w serwisie lub luka? Jeżeli tryt nie został wydany (ew. mała ilość) to blokadę zdejmę.Jak został sprzedany blokada jest stała. Cytuj
zdzisLG Napisano 16 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpnia 2015 Napisano dziś, 21:25Jaki był błąd w serwisie lub luka? Podpinam się....(wiem ze ryzykuje banem ale w sumie "lotto mi to" (całkiem na czasie ) pisząc w tym temacie) ale określ się chłopie(deusx) jaką tu widzisz lukę lub błąd?!?!? Cytuj
destiny Napisano 16 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpnia 2015 Mam podobnie jak zdzichu, nie rozumiem, skoro GO ktory zostal wybrany przez ciebie oglasza konkirs to chyba mieliśmy prawo wierzyc a nawet taki obowiazek ze jest to legalne i nie wykorzstuje zadnych luk zdzisLG dodał reakcję 1 Cytuj
deusx Napisano 17 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpnia 2015 Załącznik nr 1 Regulaminu ogólnego §6 punkt 1orazZałącznik nr 1 Regulaminu ogólnego §9 punkt 3 Blokada dożywotnia, odwołanie odrzucone. Cytuj
Henio Napisano 17 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Napisano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) Piękne §6 Bugusing1. Zabrania się wykorzystywania błędów lub luk w oprogramowaniu jak również omijania formularzy.Proszę o wskazanie błędu lub luki lub ominiętego formularza Edytowane 17 Sierpnia 2015 przez Henio Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi