alaundo Napisano 12 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Mam male pytanko. Czy jak kupie w sklepie 35 dodatkow to moge zalaczyc 2 razy geologa po 16? i bedzie x200% roslo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEROS Napisano 12 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 jeden poziom geologa to +5 % do maksymalnego wydobycia surowcow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 12 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 On pyta o uni 4..... Nie, nie bedzie tak, napisane jestGeolog Plus powieksza wydobycie na planetach o 100% na okres 14 dni. A wiec powiekszy Ci o kolejne 14 dni, a nie o kolejne 100%On dziala na czas, nie na ilosc. Oficer jest jeden, a jedynie czas mozesz wydluzyc. Mozesz jedynie kupic geologa i geologa+, i bedzie laczne wydobycie 250% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alaundo Napisano 12 Czerwca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Geolog Plus powieksza wydobycie na planetach o 100% na okres 14 dni. o to mi chodzi. aha czyli kupie geologa zwyklego i geologa plus dzieki za pomoc piwko leci i poprawka chyba o +150% a nie 250 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEROS Napisano 12 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 aa sorki.. nie gram na u4 to nie wiedzialem myslalem ze pyta o u2 lub u3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 12 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 lacznie 250%Zwiekszy o 150% ale bedziesz mial 250% I radze kupic 2x 100% niz raz 150%.. No chyba ze potrzebujesz duzo surki natychmiast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alaundo Napisano 12 Czerwca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 potrzebuje juz teraz xD wiec kupie zwyklego i plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uper Napisano 12 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Neriel jestes pewien ze tak to dziala ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bamboocha Napisano 12 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Zgadzam sie z uperem, poniewaz ja tak zrobilem i sie nie da. Jak masz geologa+ wykupionego i dokupisz zwyklego do wydobycie ci sie zmiania na 50%. Dlatego czyba nie mozna miec dwoch geologow bynajmniej ja tak mialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uper Napisano 12 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Ja mam geologa + (200%) wydobycia. Chcialem sprobowac dokupic do tego zwyklego geologa ale sie teraz martwie ze mi wetnie geologa + i z 200% sie zrobi 150% a nie 250% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bamboocha Napisano 12 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Zrobil tak ktos i faktycznie ma te 250% wydobycia czy to bujda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 12 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Przeciez to inny oficer.. Ja mam tylko 100% geologa i 50% nie biore, bo daje polowe mniej, a kosztuje 6% drozej Moze bamboocha miales blad w podliczaniu surowcow. Polega na tym, ze dopoki nie przelecisz wszystkich planet klikajac w surowce, nie pokaze ci prawidlowego wydobycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bamboocha Napisano 12 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Nie bo ja to sprawdzalem w sklepie i napis "sprawdz swoje pakiety" i tam mi sie zmienilo z 100% na 50% jak kupilem drugiego geologa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alaundo Napisano 12 Czerwca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 to jak to w kocu jest? bo nie chce tracic dodatkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uper Napisano 12 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Jak wezmiesz geologa + i zwyklego to powinienes miec 250% wydobycia. (100% zwykle wydobycie ... geolog+ = 100% i geolog = 50%) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alaundo Napisano 12 Czerwca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 to czemu bambocha tak nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 12 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Poczekaj kilka godzin z kupnem i deusa zapytaj jak to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alaundo Napisano 12 Czerwca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 poczekam do jutra jeszcze musze kolonie rozwinac i lece z ta gra a wiec czekam na wypowiedz DEUSA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 12 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Geolog zwykly Geolog plus Jezeli kupimy geologa PLUS to mamy 100% wydobycia wiecej (ponowny zakup zwiekszy tylko czas aktywnosci geologa, nie wydobycie) Jezeli masz kupionego PLUS to mozesz kupic zwyklego geologa, wtedy powieksza sie o 14 dni znow, jednak wydobycie spada do 50%. Wiecej niz 100% sie nie da uzyskac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alaundo Napisano 12 Czerwca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 szkodadzieki za informacje mozna zamknacdowiedzialem sie czego chcialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devlin Napisano 13 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Jest mozliwosc zaplacenia w sposob inny niz przelew? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 13 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 SMS np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 13 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Chociazby SMS.. i jakies 2 inne opcje na uni 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 13 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Tak jak koledzy wyzej pisza ale oczywiscie za przelew dostajesz wiecej dodatkow dlatego ze 100 % sumy idzie dla nas a z sms'ow pewna czesc dlatego zmniejszona jest suma dodatkow do ceny. Nie wierze ze nie macie poczty w okolicach zamieszkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi