Salwator Napisano 6 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpnia 2015 Witam ! Po kliknieciu zakładki , Symulatory - Symuluj walkę - Zamień floty miejscami , wyskakuje komunikat "brak danych raportu" , sprawdziłem U5 i jest w porządnu , co do innych serwerów nie wiem , błąd może niewielki , ale przy obliczaniu walk w obronie trzeba wpisywać ręcznie . Cytuj
BeRnI Napisano 6 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpnia 2015 Skoro powstał podoby temat napisze też coś od siebie.Jak wiadomo sondy szpiegowsie mogę zostać zniszczone podczas szpiegowania. Kilka razy miałem taką sytację, że w raporcie szpiegowskim było napisane "Prawdopodobientwo na zestrzelenie sondy : 100 %", "Twoja flota została zniszczona!". Mimo wszystko, że widzimy cały raport z budynkami, badaniami flotą i obroną symulator wyrzuca błąd taki sam napisany wyżej "brak danych raportu". Cytuj
deusx Napisano 23 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Sierpnia 2015 Dzisiaj na test serwerze (możliwa już rejestracja na nim) zostanie wgrana na to poprawka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi