Skocz do zawartości

Błędy ACS - blokada ACS do czasu naprawienia błędu

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Braus
Napisano (edytowane)

Napisano dziś, 17:36

AiB atakują C - A współpracuje z C

Najmocniejszą flotę ma A, ale nie "umie złapac B" - to A go namawia na lot w ACS na na C

A zawraca i wraca do siebie tyle samo czasu, co B - ale C może zrobic telepa do układu B - czeka na powrót i wlatuje

AiC (wspólnicy) duże floty

B (ofiara) która dała się namówic na lot na na C

I konkretny opis błędu a wyżej moje uzasadnienie i sposób wykorzystania:

tym tematem zakończę zabawę na tym serwie i forum, nic więcej do dodania nie mam. Może tylko tyle, że teraz już są dla mnie jasne zagrania niektórych graczy odnośnie grania i zapraszania do sojuszów i acs.

Napisano 22 lipiec 2015 - 00:45

Witam. Jako iż powstala zagorzala rozmowa z graczem Braus na shoutbox, pisze ten temat ja, a nie osoba, ktora nagle zauwazyla istnienie takoego bledu. Ponadto uwazam, iz problem powinien zostac rozwiazany publicznie, zeby kazdy wiedzial o co chodzi, a nie na emailu po kryjomu.

Konkretnie mam na mysli, kiedy lecac na gracza tworzymy zwiazek i lecimy w ACS (niekoniecznie z innym graczem). Kiedy flota, ktora utworzyla zwiazek zostanie zawrocona, reszta flot z misja zwiazek nadal leci do celu, kiedy natomiast czas dochodzi do 00:00:00, wszystkie zawracaja bez odbycia walki. Nie ma zadnego RW.

W praktyce ma to niewielkie zastosowanie, osobiscie nigdy z tego umyslnie nie skorzystalem, chociaz jestem sklonny klócic sie z tym, czy aby na pewno jest to blad, gdyz jak ktos na shoutbox zdazyl zauwazyc, pociag, ktory nie posiada jednostki napedowej nie pojedzie.

Edytowane przez Braus
Napisano

Zadziwiajaca jest twoja postawa leon wiec z całym szacunkiem ale jestes albo psychiczny albo robisz z siebie głupka jak chcesz spakowac wszystkich to pakuj a jak chcesz odejsc to SSSSSSSSSSSSSSSSSS......... :spoko: i bedzie dalej kup. :D ale z toba to juz sraczka straszna sie zrobiła baw sie dobrze w realu :wave:

Ps. NIEWRACAJ NIEPISZ NIEPRZESZKADZAJ NIE NIE NIE :jezyk:

Napisano

Dokladnie. Wywlekanie wiadomych bledow , oczernianie SGO , sianie fermentu , niepotrzebne prowokacje ... Wyjdz czlowieku na dwor jak psychicznie Ci gorzej ... Bo jestes tylko problemem niepotrzebnym ...

Co do tematu to nie ma potrzeby blokowania tego bo tu tylko sojusze w ACS lataja ;] Jak na razie od takiego dlugiego czasu nie bylo zadnych problemow ...