GREGx Napisano 8 Lipca 2015 Zgłoszenie Napisano 8 Lipca 2015 Witam uprzejmie !Gram juz jakis czas ale nadal zagadka sa dla mnie wyzej wymienione w temacie; Tryt , Astaty , i Bank.Jesli macie wiedze na ten temat i chwilke czasu to prosze o jak najwiecej porad.Byc moze taki temat juz byl ale nie moge znaleśc. Czym wiecej informacji ( jak zdobywac, kupowac , wymieniac , cokolwiek)tym lepiej. Dziekuje bardzo i zamieniam się w słuch (^:
MiG Napisano 8 Lipca 2015 Zgłoszenie Napisano 8 Lipca 2015 Tryt - zdobywamy robiąc ekspedycje szperaczami (są dostępne do budowy od 20 poziomu PTE). Możemy także zaopatrzyć się w tryt przez handlarza, gdzie skupujemy materiał od innych graczy. Można wymienić go na pewne pakiety, które możemy aktywować dzięki tabeli dostępnej po kliknięciu na trytu w górnym pasku wskazującą posiadaną przez nas ilość trytu. Astaty - możliwe do kupienia przelewem bankowym lub SMS Premium, lub do zdobycia we wszelkich konkursach. Za astaty możemy nabyć surowce, podnieść nasze badania (ale uwaga! jest limit), bądź zatrudnić naukowców, którzy zwiększą nasze wydobycie, lub zmniejszą czas budowy konstrukcji. Astaty można nabyć w zakładce z menu: Sklep. Bank - miejsce do przechowywania surowca. Normalnie pobiera opłatę w wysokości 10% przy użyciu opcji wpłaty z jednej planety/księżyca, natomiast przy wpłacie surowca ze wszystkich planet pobierana jest opłata 15%. Można ją obniżyć do 0% na wszystkie transakcje w banku, wykupując pakiet w sklepie "Prowizja banku - Całkowite zniesienie". Kosztuje to 8 astat i działa 30dni od czasu aktywacji.
MOCZAR Napisano 8 Lipca 2015 Zgłoszenie Napisano 8 Lipca 2015 Astaty również można zdobyć na ekspedycjiBank fajna sprawa nie musisz wozić surki w banku jest bezpieczna ASTEK dodał reakcję 1
GREGx Napisano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Napisano 9 Lipca 2015 (edytowane) a to takie buty...Dzieki wielkieale czy to jest wszytko co powinienem wiedziec...??powiedzcie jeszcze czy bardziej oplaca sie kupowac flote czy surowce z których nastepnie samemu robic flote...??Jeszcze nic nie kupowalem ale na moje kucharskie oko ,to bardziej oplaca kupowac sie krysztal, czy mam racje ..?? Edytowane 9 Lipca 2015 przez GREGx
MOCZAR Napisano 9 Lipca 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Lipca 2015 (edytowane) weź kalkulator i policz co się bardziej opłaca a jak kupujesz surowce to dostajesz taką samą ilosć wszystkich surowców (metal,kryształ,deuter)a wiedzieć na pewno powinienes więcej i kiedys się dowiesz/nauczysz jak wytrwasz Edytowane 9 Lipca 2015 przez MOCZAR ASTEK dodał reakcję 1
GREGx Napisano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Napisano 9 Lipca 2015 (edytowane) Wytrwam !Tylko nie wiem czy moja panna wytrwa przy mnie jak sie wkręce Edytowane 9 Lipca 2015 przez GREGx
MiG Napisano 9 Lipca 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Lipca 2015 Wyzej wymienione pakiety oferują kazdy surowiec w takiej samej ilosci, czyli kupujac ten pakiet:"50.000.000.000.000metalu, kryształu i deuteru. 100 astatów" Otrzymujemy 50.000.000.000.000 jednostek metalu, 50.000.000.000.000 jednostek krysztalu oraz 50.000.000.000.000 jednostek deuteru.
GREGx Napisano 10 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Napisano 10 Lipca 2015 własnie niewiem czemu mi sie wczesniej ubzduralo ze tenpakiet za 5 astratow to metal a ten za 100 to krysztal i ze niema deuteru...ale macie racje, jest jak piszecie, dzieki (^:
ASTEK Napisano 11 Lipca 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Lipca 2015 Jak dobrze poczytasz na forum znajdziesz wszystko jest taka opcja w prawym gornym rogu wyszukaj Ps. i nie lataj z planetki MOCZAR dodał reakcję 1
Henio Napisano 11 Lipca 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Lipca 2015 Jak dobrze poczytasz na forum znajdziesz wszystko jest taka opcja w prawym gornym rogu wyszukaj Ps. i nie lataj z planetki Jako osoba która niedawno potrzebowała gruntownych informacji co do tego serwera mogę zapewnić, że na tym forum bardzo trudno znaleźć niektóre informacje. Np tematu spec'ów uni9 chyba jeszcze nikt nie znalazł
ASTEK Napisano 12 Lipca 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Lipca 2015 Napisane jest Szukajcie a znajdziecie Jak klikniesz na ten nick to znajdziesz 98% potrzebnych ci rzeczy Neriel MOCZAR dodał reakcję 1
GREGx Napisano 14 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Napisano 14 Lipca 2015 Jak dobrze poczytasz na forum znajdziesz wszystko jest taka opcja w prawym gornym rogu wyszukaj Ps. i nie lataj z planetki a to ty, brutalu ....
GREGx Napisano 16 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Napisano 16 Lipca 2015 To powiedzcie mi jeszcze jak zdobywac te Astaty i Tryt ..??
MOCZAR Napisano 16 Lipca 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Lipca 2015 Astaty możesz kupić opcja skleplub przy odpowiednim poziomie i wysyłaniu ekspedycji możesz je przywieźć tryt też przywożą Ci szperacze lub kupujesz go na giełdzie zakładka handlarzdużo klikaj do wszystkiego dojdziesz sam
GREGx Napisano 19 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Napisano 19 Lipca 2015 oki juz wszytko wiem ......mozna zamykac temat.Dziekuje Wszystkim na forum i w grze.
Rekomendowane odpowiedzi