Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam, może głupie pytanie, ale gdzie można sprawdzić wszystkie współrzędne planet jakiegoś gracza? Nigdzie takiej opcji nie znalazłem, a zostałem przeszpiegowany co 1-2 sekundy na każdej planecie iż posiadam je w każdej galaktyce. Myślałem, że nie ma takiej opcji, a jednak, tylko nie wiem gdzie ją znaleźć?

Napisano

ta jasne... ta opcja nie wchodzi w gre, bo niby po co ktoś miałby to robić?, dalej kiedy wydałem sporo surowców na flote i do topki we flocie wskoczyłem chwile później zostałem przeskanowany na wszystkich planetach więc jakim cudem?

Napisano

a ok może i tak jest :)

nawet graczy z miejsc 50-100? czy istnieje może jakiś program zewnętrzny albo coś co można wykupić albo jakiś cheat?

fajna by była taka opcja

Napisano (edytowane)

Toz Ci mowimy... ktos zrobil sobie mape zeby szybko znalezc floty... ja mape robie co tydzien...

Wchodzisz w galaktyka klikasz ctrl+a pozniej ctrl+c i wklejasz do notatnika i tak kazdy uklad i dzieki temu masz kazdego gracza

Edytowane przez Revenge ツ
Gość Braus
Napisano (edytowane)

pojęcie "z linkami" może wywołac kontrowersje, więc raczej bym ostrożnie używał tego okreslenia. Raczej już nie działają a pojęcie "linki" kojarzy się z linkami wysyłającymi sondy

A podając wybór w excel albo html ;) Proszę

edit:

A że Deus uparty (niewiadomo dlaczego, to mapy nie udostępnia) a byłaby rozchwytywana lepiej jak geolog

Edytowane przez Braus