kakak Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Lipca 2015 witam, może głupie pytanie, ale gdzie można sprawdzić wszystkie współrzędne planet jakiegoś gracza? Nigdzie takiej opcji nie znalazłem, a zostałem przeszpiegowany co 1-2 sekundy na każdej planecie iż posiadam je w każdej galaktyce. Myślałem, że nie ma takiej opcji, a jednak, tylko nie wiem gdzie ją znaleźć? Cytuj
Revenge ツ Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Lipca 2015 wystarczy sobie przeleciec 11 galaktyk * 499 układów i spisac koordy Cytuj
spieriz Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Lipca 2015 Gracze robią sobie mapkę uniwersum, zapisując wszystkie kordy do notatnika. Cytuj
kakak Napisano 1 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Napisano 1 Lipca 2015 ta jasne... ta opcja nie wchodzi w gre, bo niby po co ktoś miałby to robić?, dalej kiedy wydałem sporo surowców na flote i do topki we flocie wskoczyłem chwile później zostałem przeskanowany na wszystkich planetach więc jakim cudem? Cytuj
kakak Napisano 1 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Napisano 1 Lipca 2015 a ok może i tak jest nawet graczy z miejsc 50-100? czy istnieje może jakiś program zewnętrzny albo coś co można wykupić albo jakiś cheat? fajna by była taka opcja Cytuj
Revenge ツ Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Lipca 2015 (edytowane) Toz Ci mowimy... ktos zrobil sobie mape zeby szybko znalezc floty... ja mape robie co tydzien... Wchodzisz w galaktyka klikasz ctrl+a pozniej ctrl+c i wklejasz do notatnika i tak kazdy uklad i dzieki temu masz kazdego gracza Edytowane 1 Lipca 2015 przez Revenge ツ Cytuj
ASTEK Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Lipca 2015 nie cud tylko mapka czytaj kakak ale bez mapki tez da sie zyc napewno to nie Ja cie tak szybko przeleciałem Cytuj
Misiekk Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Lipca 2015 Jak spisze się wszystko od 1:1 do 11:499 to wtedy masz kordy każdego i tylko ctrl+f sobie jedziesz Cytuj
Winiu Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Lipca 2015 kakak kopiujesz sobie kazdy układ do notatnika poczym wchodzisz w niego klikasz ctrf + F wpisujesz nick i masz all koordy. Cytuj
nebu Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Lipca 2015 można mieć jeszcze z linkami w Excelu lub html Cytuj
Gość Braus Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Lipca 2015 (edytowane) pojęcie "z linkami" może wywołac kontrowersje, więc raczej bym ostrożnie używał tego okreslenia. Raczej już nie działają a pojęcie "linki" kojarzy się z linkami wysyłającymi sondy A podając wybór w excel albo html Proszę edit:A że Deus uparty (niewiadomo dlaczego, to mapy nie udostępnia) a byłaby rozchwytywana lepiej jak geolog Edytowane 1 Lipca 2015 przez Braus Cytuj
spieriz Napisano 2 Lipca 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Lipca 2015 jeszcze tego by brakowało - mapy za astaty. zresztą mi tam obojętnie, i tak już nie gram Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi