kakak Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 witam, może głupie pytanie, ale gdzie można sprawdzić wszystkie współrzędne planet jakiegoś gracza? Nigdzie takiej opcji nie znalazłem, a zostałem przeszpiegowany co 1-2 sekundy na każdej planecie iż posiadam je w każdej galaktyce. Myślałem, że nie ma takiej opcji, a jednak, tylko nie wiem gdzie ją znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 wystarczy sobie przeleciec 11 galaktyk * 499 układów i spisac koordy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Gracze robią sobie mapkę uniwersum, zapisując wszystkie kordy do notatnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakak Napisano 1 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 ta jasne... ta opcja nie wchodzi w gre, bo niby po co ktoś miałby to robić?, dalej kiedy wydałem sporo surowców na flote i do topki we flocie wskoczyłem chwile później zostałem przeskanowany na wszystkich planetach więc jakim cudem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakak Napisano 1 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 a ok może i tak jest nawet graczy z miejsc 50-100? czy istnieje może jakiś program zewnętrzny albo coś co można wykupić albo jakiś cheat? fajna by była taka opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 (edytowane) Toz Ci mowimy... ktos zrobil sobie mape zeby szybko znalezc floty... ja mape robie co tydzien... Wchodzisz w galaktyka klikasz ctrl+a pozniej ctrl+c i wklejasz do notatnika i tak kazdy uklad i dzieki temu masz kazdego gracza Edytowane 1 Lipca 2015 przez Revenge ツ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 nie cud tylko mapka czytaj kakak ale bez mapki tez da sie zyc napewno to nie Ja cie tak szybko przeleciałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiekk Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Jak spisze się wszystko od 1:1 do 11:499 to wtedy masz kordy każdego i tylko ctrl+f sobie jedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 kakak kopiujesz sobie kazdy układ do notatnika poczym wchodzisz w niego klikasz ctrf + F wpisujesz nick i masz all koordy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 można mieć jeszcze z linkami w Excelu lub html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 (edytowane) pojęcie "z linkami" może wywołac kontrowersje, więc raczej bym ostrożnie używał tego okreslenia. Raczej już nie działają a pojęcie "linki" kojarzy się z linkami wysyłającymi sondy A podając wybór w excel albo html Proszę edit:A że Deus uparty (niewiadomo dlaczego, to mapy nie udostępnia) a byłaby rozchwytywana lepiej jak geolog Edytowane 1 Lipca 2015 przez Braus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 2 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 jeszcze tego by brakowało - mapy za astaty. zresztą mi tam obojętnie, i tak już nie gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi