Revenge ツ Napisano 25 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Witam , po łączneniu u3 i u5 okazało się, że z 19000 ekspedycji zostało mi tylko 250 ... Nie wiem dlaczego ale proszę o oddanie lub zaliczenie zadania na 20k ekspedycji bo brakowało niewiele . Nie tylko mi tak sie stało lecz każdemu więc prosze o ingerencje Administracji i naprawienie błędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 25 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Nie wiem dlaczego ale proszę (...) Ja też nie wiem dlaczego prosisz Masz prawo tego wymagać, co to za kasowanie osiągnięć..? Jak się nie mylę to na u3 zostały przeniesione konta więc dane z nich wciąż można wyciągnąć i nie powinno być problemu z dodaniem tamtych wyników do posiadanych.Tylko skoro problemów być nie powinno to skąd taki problem by to w końcu zrobić? Czyżby deus kompletnie nie czytał co się na forum dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 25 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Dodam że problem znany od roku prawiePo łączeniu 6 i 7 też pozostał ten problem ASTEK dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 25 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 trafne spostrzezenie Moczar MOCZAR dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi