Henio Napisano 10 Czerwca 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Czerwca 2015 Witam,jako, że ban został nałożony na konto na forum - mirai nie mógł założyć tego tematu, więc konto musiałem założyć ja, jego brat (zostało mi już zarzucone na forum, że jest to multikonto - wg art IV regulaminu jedna osoba może posiadać jedno konto, oraz jeżeli więcej niż 1 osoba korzysta z komputera musi to być zgłoszone. Ta sytuacja tu nie występuje - 2 osoby , 2 komputery)Złamanie którego punktu regulaminu forum spowodowało zbanowanie użytkownika mirai?Regulamin:http://forum.ogam.online/topic/13518-regulamin-forum/ Cytuj
Revenge ツ Napisano 10 Czerwca 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Czerwca 2015 Działanie na niekorzyść ogam.online – 30 dni – dożywotnio / usunięcie Punkt z tabeli kar. Cytuj
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 10 Czerwca 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Czerwca 2015 5.4. Nieuregulowane w w/w regulaminie sytuacje określa moderator. -Działanie na niekorzyść serwisu ogam.online co jest karane banem dożywotnim. Mianowicie namawiał Pan graczy do zaprzestania kupowania waluty Astat.Jeśli ta odpowiedź Pana nie satysfakcjonuję, proszę czekać na odpowiedź administratora serwisu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi