Brasilass Napisano 8 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Czy ktoś wreszcie naprawi błąd zmiany nicku na uni3?bo gdy dałem zmianę nicku i to skrócenie czasu zmiany wyświetla mi się coś takiego: Nazwa użytkownika z na ulegnie zmianie: 01.01.1970 2:00:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ba'al Napisano 8 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Musisz poczekać cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brasilass Napisano 12 Czerwca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 ktoś się interseuje co się tutaj dzieje?bo błąd nadal jest i nikt nic z tym nie robi ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 12 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 nie. Alwego i Brasilass dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brasilass Napisano 14 Czerwca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 NADAL NIE MOGĘ ZMIENIC NICKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 14 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Anulowałem wszelkie poprzednie zmiany i usunąłem z nich historię oraz sprawdziłem skrypt, zmiana trwa 2 minuty i wykonuje się poprawnie. Nie będzie z tym problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brasilass Napisano 14 Czerwca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Ok dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi