BlackBlue Napisano 1 Czerwca 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Czerwca 2015 Witam. Mój problem jest następujący. Po tych dzisiejszych awariach moje szparacze zawróciły na planetę ale nie mogą nie niej dotrzeć. Czas jest jakby wróciły i tak ciągle. Proszę o naprawienie tego błędu.ScreenShot:http://zapodaj.net/cb1f93e60015f.png.html Cytuj
Revenge ツ Napisano 1 Czerwca 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Czerwca 2015 Nie Ty pierwszy i nie ostatni , musimy poczekac Cytuj
deusx Napisano 2 Czerwca 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2015 Z tego co widzę obecnie floty latają już bez problemów, sprawdziłem też wasze i obecnie wysłane są poprawnie z przyszłym czasem lądowania (czyli jeszcze prawidłowo w locie, nic w locie z czasem lądowania przeszłym).Czy jakieś problemy jeszcze istnieją? Cytuj
MOCZAR Napisano 29 Września 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Września 2015 Niech pomyslę Problemy nie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi