Alwego Napisano 22 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Błąd dotyczy zarówno uni5 jak i uni7 (konta "Alwego') Zamiast ruchu flot pokazuje się tekst, że wyczerpano limit odświeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 22 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 (edytowane) Błąd dotyczy zarówno uni5 jak i uni7 (konta "Alwego') Zamiast ruchu flot pokazuje się tekst, że wyczerpano limit odświeżeń. na u8 mam to samo. Taki text, lub rozjechany interfejs. Neriel fotki wstawiał z tego i nic. Olewka Edytowane 22 Maja 2015 przez leon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 22 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 taki drobny błądlatać można dalejjak się ma czym biedny KETSA na uni 8 do dzisiaj nie ma czymniewidzialna ręka zadziałała i statki wyparowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 2 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Podgląd kilka dni temu poprawiałem, czy z jego wyglądałem (na jakichkolwiek ustawieniach) nadal jest jakiś problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 2 Czerwca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 modern bez górnego menu działa u mnie prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi