Plazmator Napisano 22 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Witam, z tej Strony KapitanBiegunka (uni8) Oczekuję już od 5dni za zwrotem Obrony z tego starcia http://forum.ogam.online/topic/20159-daniwas-sekcjawu-vs-kapitanbiegunka-ryje-2558835440/ Deusx oddał mi flotę, a o obronie zapomniał, do dnia dzisiejszego nie została mnie zwrócona moja należność.Pisałem kilka maily, jak do tad nic nie odpisał, po za tym ,ze przyznano zwrot,? czemu tylko flota? Z Obrona i surowcem za nią jestem bardzo do tyłu. Oczekuję o szybką odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 22 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Do 5 minut przywrócona zostanie obrona do poprawnego stanu, przepraszam za długi okres oczekiwania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plazmator Napisano 22 Maja 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Dziękuję, temat do zamknięcia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi