Mamian Napisano 9 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Nowy jestem i nie moge znalez kilku rzeczy na forum... 1 Czy klikniecie podgladu na ksiezycu wywoluje zapalenie sie gwiazdki aktywnosci na planecie lub wszystkich planetach?2 stacja ksiezycowa. w opisie ma ze daje 5 miejsc... jakbym nie patrzyl to daje 4. tak to ma byc?3 max rozmiar koloni?4 czy jest roznica w wydobyciu na poczatkowych polach 1-2-3 itp w stosunku do miejsc koncowych 14-15? czy jest to tylko roznica w deuterze i energi z satelit?5 gdzies czytalem zeby kolonizowac 14. czy standardowa 4 ma mniejsze szanse na wieksza planete? tyle na szybko. bede dopisywal:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 9 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Stacja daje 5 i jedno zajmuje, wiec logiczne, ze po wybudowaniu doda 4. Ja mam max kolonie 449 na polu 14 i chyba tylko na 14 sa tak duze.. ew. na 4 jeszcze Roznica jest w deuterze - na polu 14-15 jest co najmniej 10% wieksze wydobycie deuteru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEROS Napisano 9 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 5. jak chcesz kolonizowacplanete to najlepiej na 14 miejscu, wtedy jest najwieksza szansa ze bedziesz mial duzo miejsc do rozbudowy. Jesli pomoglem kliknij 'PIWO' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamian Napisano 9 Czerwca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 co do stacji. wystarczy sam poczatek. masz 1 miejsce. stawiasz stacje i masz 4 wolne miejsca. wiec gdzie ta logika? ja tu widze 1puste +5 - 1 powinno byc 5 jak byk:) jest 4...przy kazdym lvl to samo myslalem ze jakis gm ladnie odpisze na wszystkie pytania wiedza fachowa, bo na podstawie prob i bledow juz zrobilem te 20 koloni:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEROS Napisano 9 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 zawsze mozna jakas skasowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 9 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Sorki pomylilem z terraformerem.. on tak dziala Stacja najwyrazniej jest po prostu zle opisana lub dodaje za malo. Zglos to do "Bledow" lub na SB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi