Brodi Napisano 8 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 I jak długo mamy być jeszcze cierpliwi 250 000 trytu na mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 9 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 rano miałem 799k, wchodze teraz i jest 888k.dzięki piękne, wsio działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 9 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 No mi chyba też coś przybyło na U5, widzę znacznie więcej niż miałem wczoraj, na U7 pewnie też wzrost. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viher Napisano 9 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Otrzymałem tryt na u7, dziękuję I czekam na kolejne losowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 9 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Sprawdziłem i ponownie przeliczyłem u3, u5 i u7 każdy dostał już swoją nagrodę a błąd został załatany. Była to sprytnie ukryta luka, której nie mogłem się dopatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sammy Napisano 9 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Mamy historie wydanego trytu może by tak dodać historie uzyskanego trytu tylko musiała by ona mieć troszkę więcej pozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taboxer Napisano 9 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 dzięki też otrzymałem tryt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi