pupilek Napisano 2 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Witam,Mam problem, ponieważ po losowaniu nie dostałem trytu.pupilcio (u7) trafił: 3 liczb! Nagroda: 30000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 2 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Sprawdzimy to.Dam znać jak tylko dowiem się czegoś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 2 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 również prosze o zwrócenie uwagi na moim profilu, wydaje mi się że mam taką samą il.ość trytu jak przed losowaniemGoldmano (u5) trafił: 3 liczb! Nagroda: 30000 p.s. czy da rade naprawić to okienko w którym wg opisu powinno wyświetlać ostatnie zakłady a nie wyświetla nic ? Przyjęliśmy w sumie: 0 zakładów na aktualne losowanie.Twoje aktualne i ostatnie zakłady: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viher Napisano 2 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 U mnie również coś nie działa Według listy zwycięzców: Viher (u7) trafił: 3 liczb! Nagroda: 30000Viher (u7) trafił: 2 liczb! Nagroda: 10000Viher (u7) trafił: 4 liczb! Nagroda: 250000 (czyli powinienem dostać 290k trytu) A mam obecnie 210k trytu, czyli tyle ile wczoraj + to co dzisiaj z ekspedycji dostałem. Wniosek? Nie dostałem nagrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirMag Napisano 3 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 ja mam to samo w tym losowaniu jak wy że mi nie dodało wygranej. A co do tego poprzedniego to dostaliście wygrane(bo i za to poprzednie nie dostałem a miałem 2 i 3.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 3 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 w poprzednim w sumie nawet nie wiem bo 15k wydałem, 10k zarobiłem więc na -5k wyszedłem a to znikoma różnica. a tutaj niby +15k jestem ale zapamiętałem już tylko temu że chyba lekko ponad 700k trytu miałem nazbierane przed losowaniem i nic się nie zmieniło po. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taboxer Napisano 4 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 maverek u5 - też nie dostałem trytu za poprzednie losowanie lotto maverek (u5) trafił: 2 liczb! Nagroda: 10000maverek (u5) trafił: 3 liczb! Nagroda: 30000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viher Napisano 4 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Ogłaszacie już nowe losowanie a nagrody za poprzednie jeszcze nie przyznane? Trochę kolejność nie ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 5 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Deusx sprawdził wszystkie wygrane odnośnie Lotto Stars.Wszystkie wygrane zostały wypłacone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viher Napisano 5 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Wybacz, ale to się nie zgadza ... Zgodnie z tym co napisałem powinienem dostać 290k trytu, a mam na chwilę obecną 255k? Nic nie wydawałem + miałem wcześniej ponad 200k trytu... Coś tu nie halo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 5 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Pierwsze losowanie nie jest brane pod uwagę.Jeśli dostałeś informację, że wygrywasz 290.000 trytu to na pewno była to błędna informacja.Powodem tych zawirowań był błędny system liczenia wygranych. Teraz system liczy wszystko poprawnie a deusx ręcznie wypłacił nagrody za 1 losowanie.Nie było tam wygranej rzędu 290.000 trytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viher Napisano 5 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 (edytowane) Viher (u7) trafił: 3 liczb! Nagroda: 30000Viher (u7) trafił: 2 liczb! Nagroda: 10000Viher (u7) trafił: 4 liczb! Nagroda: 250000 Mówię o sumie wygranych z 3 losowań. A przynajmniej takie coś wyświetlane jest w zakładce zwycięzców poprzedniego losowania. Edytowane 5 Maja 2015 przez Viher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 5 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 myśle że vihrowi chodzi o 2 losowanie (tam jest wymieniony przez niego układ trafień) - patrz zwycięzcy poprzedniego losowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pupilek Napisano 5 Maja 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 pupilcio (u7) trafił: 3 liczb! Nagroda: 30000A na koncie mam 500 trytu... Żadnej nagrody nie dostałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 5 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Sprawdzamy te błędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 5 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 jak naprawicie błąd to napiszcie w temacie, nie ma sensu obstawiać jak coś nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TermiTT Napisano 5 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 czesc ja tez nie dostałem mozna to sprawdzić: TermiTT (u7) trafił: 2 liczb! Nagroda: 10000 TermiTT (u7) trafił: 2 liczb! Nagroda: 10000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 5 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 A może niech zgłosi się kto dostał? Od czegoś to musi zależeć, jak na razie widzę, że tylko u5 i u7 się zgłaszają. MrWhite dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 5 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Na u3 moge potwierdzic iz w kazdym losowaniu otrzymalem prawidlowa sume Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 6 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 kolejne losowanie, kolejna wtopaGoldmano (u5) trafił: 2 liczb! Nagroda: 10000Goldmano (u5) trafił: 3 liczb! Nagroda: 30000czyli miało przybyć 40k i nie przybyło na pewno, mam 751k trytu, przed losowaniem miałem 750k (grosze wpadły z 1 lotu- Szperacze pochłonęły kilka procent energii uzyskując z niej 636 jednostek trytu.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 6 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Mi sięteż wydaje, że na U5 nie dostałem trytu Alwego (u5) trafił: 2 liczb! Nagroda: 10000 Alwego (u5) trafił: 2 liczb! Nagroda: 10000 Niestety zapiłem i nie zdążyłem zanotować ile trytu miałem przed, ale ile po losowaniu. O U7 nie wspominam bo tam nawet w przybliżeniu nie wiem ile trytu miałem przed losowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
help Napisano 6 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 help (u3) trafił: 3 liczb! Nagroda: 12000help (u3) trafił: 2 liczb! Nagroda: 4000 nagrody ani widu ani słychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viher Napisano 7 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 I jak, wiadomo coś co z zaległymi nagrodami za lotto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 7 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Nic nie wiadomo, gdy ktoś coś będzie wiedział na pewno pojawi się tu informacja. Na razie trzeba czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 7 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Deusx już nad tym pracuje.Wczoraj z nim rozmawiałem i trwają prace nad poprawą systemu. TRYT KTÓRY WYGRALI GRACZE NA PEWNO ZOSTANIE WYPŁACONY ! Proszę jeszcze was o trochę cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi