deusx Napisano 22 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 1: Połączenie u3 u5 i u72: Połączenie u3 i u53: Nie chcę połączeniaGłosy u3:1: 74 głosów2: 24 głosów3: 40 głosówGłosy u5:1: 84 głosów2: 19 głosów3: 41 głosów7Głosy u7:1: 98 głosów2: 44 głosów3: 58 głosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 22 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Czyli wychodzi na to, ze ponad polowa graczy na u7 nie chce sie laczyc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 22 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Ogólnie połączenia chce 53%, tylko dwóch uni 18%, a łączenia w ogóle nie chce 29%.Odnośnie u7 to na nim dokładnie 51% nie chce być przyłączone do starszych uni BTW czemu u7 miało możliwość decydowania o połaczeniu u3 i u5?Powinni mieć tylko opcję "chcę łączenia" i "nie chcę łączenia", bo to czy u3 i 5 się połączą im różnicy przecież nie zrobi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 22 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 BTW czemu u7 miało możliwość decydowania o połaczeniu u3 i u5? Powinni mieć tylko opcję "chcę łączenia" i "nie chcę łączenia", bo to czy u3 i 5 się połączą im różnicy przecież nie zrobi... Niedopatrzenie, głosy te można wykluczyć. Zdecydowana większość jest na TAK, jeżeli równać do innych opcji. W przypadku u7 widać jednak duży odskok, co mnie niepokoi. Co proponujecie?Mi się wydaje, że połączenie u3 i u5 (nawet za 2,3 dni możliwość przeniesienia konta już) na początek i ponowienie ankiet co do łączenia wtedy u5 i u7 tylko (wchłonięte zostanie przez u5).Proponuję też do ankiety dodać pole tekstowe "Własne rozwiązanie", które może da nam złoty środek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 22 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Proponuje odrazu laczyc 3 unie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiecznysen Napisano 22 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Proponuje odrazu laczyc 3 unie Też jestem za połączeniem wszystkich Uni za jednym zamachem, po co kombinować, robić kolejne ankiety, czekać i się denerwować, że długo to trwa, załatwić wszystko od razu i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 22 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 też bym połączył 3 uni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seerky Napisano 22 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 ja tez 3 uni... po jaka cholere laczyc u3 z u5 a za 2 tyg ze u5 z u7 i tak zostanie polaczone... wiec mozna zrobic to jednym strzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeRnI Napisano 22 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Deusx a co z osobami co mają więcej niż jedno konto? Jaki proponujesz to rozwiązać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi